ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
ATHLEISURES

Η Varley αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναδυόμενα activewear apparel brands διεθνώς, με σημεία πώλησης σε 40 χώρες, ανάμεσά τους τα Harrods, τα Bloomingdales και το net-a-porter.

VARLEY 1

Ιδρύθηκε το 2014 έχοντας δύο έδρες, το Los Angeles και το Λονδίνο,  στοιχείο που αποτυπώνεται στο dna του brand που συνδυάζει την κοσμοπολίτικη αισθητική της βρετανικής πρωτεύουσας με το εξαιρετικά ανεπτυγμένο active lifestyle του Los Angeles.

Oι συλλογές του brand ενσωματώνουν υψηλή κατασκευαστική τεχνική και καινοτομία ταυτόχρονα με fashion-forward design, καθιστώντας την Varley ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σήμα τόσο στον κλάδο του activewear, όσο και στον κλάδο του athleisure – μιας τάσης της μόδας που γνωρίζει ταχύτατη εμπορική ανάπτυξη παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά στην κατασκευή, για κάθε προιόν Varley χρησιμοποιούνται υφάσματα με ειδική τεχνοτροπία που βοηθούν το σώμα να πετύχει την βέλτιστη απόδοση (πχ. υφάσματα που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει), όπως και εξειδικευμένες υφές ανάλογα με τον τύπο γυμναστικής (για παράδειγμα τo ύφασμα LETELUX™ με πλήρη ελαστικότητα 4-way stretch ιδανικό για yoga και pilates).

Τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά, συνδυάζονται με μοναδικό design και prints αποκλειστικά σχεδιασμένα για την Varley, καθιστώντας το προιόν ιδανικό σε κάθε συλλογή activewear και athleisure (concept stores, boutique hotels, καταστήματα με premium σπορ είδη κ.ο.κ.)

Η Varley έχει καθιερωθεί και στην παγκόσμια fashion κοινότητα, έχοντας ήδη αρκετές διάσημες fans όπως η Kendall Jenner, η Kourtney Kardashian, η Alessandra Ambrosio κ.α., ενώ διατηρεί ένα ιδιαίτερα δυνατό δημόσιο προφίλ, με μεγάλη επιρροή στα κοινωνικά δίκτυα.

VARLEY 2
VARLEY 3
VARLEY 4
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear