ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Όταν, πριν από 40 περίπου χρόνια, η DTP Group άρχισε να γράφει την δική της ιστορία, κανείς δεν φανταζόταν ότι άνοιγε κι ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του γυναικείου intimate apparel.

Με τη γυναίκα να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, η οικογενειακή επιχείριση σταδιακά εξελίχθηκε σε ένα διανομέα που κάλυπτε μεσαίας και άνω κατηγορίας γυναικεία εσώρουχα, επεκτείνοντας με τα χρόνια την γκάμα των προϊόντων της στοhomewear, τα καλσόν, το swimwear και το activewear. Οι αποκλειστικές συνεργασίες με τα πιο διάσημα και fashion forward brands στον κόσμο ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο επίκεντρο. Έχοντας συνεργαστεί με πάνω από 1.500 καταστήματα, σήμερα η εταιρεία μας διαθέτει δίκτυο χονδρικής και λιανικής, με πάνω από 45 σημεία διανομής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα μετρά οκτώ shop-in-shop στα μεγαλύτερα εμπορικά πολυκαταστήματα της χώρας. 

Ma Cherie stores

 

> Η αγάπη των ανθρώπων της εταιρείας για τις μάρκες που διανέμει, οδήγησε, το 2013, στο πρώτο Μa Cherie, ενισχύοντας το κομμάτι της λιανικής πώλησης. Στα (πλέον) τρία Wellness Concept Stores (Κολωνάκι, Κηφισιά, Γλυφάδα), όπως και στο e-shop,  πιστεύουμε ότι όλοι οι σωματότυποι μπορούν να βρουν όσες περισσότερες επιλογές γίνεται σε fashion κομμάτια στα μαγιό, τα εσώρουχα, το active wear και το homewear. Με την βοήθεια των εξειδικευμένων Fitting Experts η κάθε γυναίκα θα διαλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, ακόμα κι αν έχει τον πιο δύσκολο σωματότυπο.

 

> Οκτώ στις δέκα γυναίκες φορούν λάθος νούμερο σουτιέν κι αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να ανατρέψουμε. Στα Ma Cherie η κάθε γυναίκα θα βρει το σωστό νούμερο, κάτι που τη βοηθάει στη σωστή στάση του σώματος, στην καλή κυκλοφορία του αίματος και γενικώς στην ευεξία.

varley
test

> Η DTP Group, χάρη στο retail expertise της, συμβουλεύει και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους συνεργάτες της που ασχολούνται επίσης με τη λιανική πώληση.

Στην έδρα της εταιρείας στη Λυκόβρυση Αττικής στεγάζονται τα γραφεία και το κύριο showroom. Παράλληλα, διατηρούμε ένα ακόμα γραφείο στη Θεσσαλονίκη στο οποίο λειτουργεί επίσης κι ένα showroom για τη Βόρεια Ελλάδα.

 

Wellness is a state of (our and your) mind.