ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
BEACHWEAR

Για πέντε δεκαετίες, το κύρος και η ξεχωριστή σχεδιαστική ταυτότητα της Ralph Lauren Corporation την έχει αναδείξει σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία με παγκόσμιο εύρος και μοναδική ποιότητα προϊόντων ανάμεσα στις υπόλοιπες εταιρείες ρούχων και ειδών πολυτελείας.

POLO1

Aυτό που κάνω αφορά την ίδια τη ζωή: το να ζούμε την καλύτερη εκδοχή της ζωής μας και να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της, από αυτό που φοράμε, μέχρι τον τρόπο που ζούμε και τον τρόπο που επιλέγουμε να αγαπάμε» Ralph Lauren

Η ευρέως αναγνωρισμένη κατασκευαστική παράδοση και το lifestyle design της Ralph Lauren ενσωματώνεται σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική συλλογή μαγιό και beachwear μέσα από τα Brands Polo και Polo Ralph Lauren.

Η Polo αποτελεί σύμβολο της προσωπικής έκφρασης της σύγχρονης γυναίκας, συνδυάζοντας το ρομαντικό bohemian στυλ με μια cool sport διάθεση. Το brand απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα καταναλωτών, φέρνοντας σε σχεδιαστική αρμονία την κομψότητα του all-American στυλ με την ανέμελη και γεμάτη ενέργεια διάθεση του σχεδιαστή.

Η Polo Ralph Lauren εκπροσωπεί μια διαχρονική αξία στον χώρο, δίνοντας ένα σοφιστικέ και ταυτόχρονα θηλυκό look. Εμπνευσμένος από την Αμερικανική αριστοκρατία και το glamour του Hollywood, ο ίδιος ο σχεδιαστής εκφράζει μέσα από το brand το όραμά του για τη γυναικεία κομψότητα μέσα από τον συνδυασμό χρωμάτων, υφών, prints και γραμμών.

Kαι τα δύο brands του ομίλου υποστηρίζονται από ένα δυναμικό και ολοένα ανταπτυσσόμενο δίκτυο marketing που περιλαμβάνει δυνατά digital μέσα (τα δύο accounts στο Instagram συγκεντρώνουν πάνω από 16.5 εκατομμύρια followers) και ταυτόχρονα, από πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας που στοχεύουν μεταξύ άλλων στην βιωσιμότητα και την ενδυνάμωση των γυναικών.

POLO2
POLO3
POLO4
Εσώρουχα
Underwear
Beachwear
Beachwear
Homewear
Homewear
Αctivewear
Αctivewear