ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
UNDERWEAR

Mε ιστορία που ξεπερνά τα 40 χρόνια, η Cotonella εκπροσωπεί έναν από τους πιο καταξιωμένους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους Ευρωπαίους κατασκευαστές underwear στην Ευρώπη.  

COT1

Έχοντας τη βάση της στην επαρχία Brescia της Ιταλίας, η Cotonella εξειδικεύεται στο σχεδιασμό συλλογών εσωρούχων και ιδιαίτερα σλιπ, φανέλας και easywear τοπ (μπουστάκια, σουτιέν χωρίς μπανέλα κ.α.) με σήμα-κατατεθέν τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές, τα φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας όπως το βαμβακερό μακό και την καινοτομία.  

Η πολύ μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων (basic και μόδα), ο πρακτικός τρόπος διάθεσης (για παράδειγμα συσκευασίες 3 τεμαχίων σλιπ) αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές ακόμα και σε σύγκριση με μεγάλες αλυσίδες, έχουν αποδώσει στην Cotonella τον ρόλο του σήματος «ραχοκοκκαλιά» κάθε ολοκληρωμένης συλλογής εσωρούχων.

Η ποικιλία των επιλογών του σήματος κατανέμεται στις 4 βασικές συλλογές που συμπληρώνουν η μία την άλλη, καλύπτοντας στο σύνολό τους όλο το πελατολόγιο ενός σημείου πώλησης εσωρούχου: η Altra Cotonella, best-seller σειρά στην Ελληνική αγορά για την ευρύτατη γκάμα σλιπ και φανέλας, η Intimo Naturale, η Premiere Classe και η συλλογή Nightwear με επιλογές σε πυζάμα και ρούχο για το σπίτι.  

Τα σχέδια από βαμβάκι υψηλής ποιότητας, συμπληρώνουν επιλογές με καινοτόμο σχεδιασμό όπως εσώρουχα που δεν διαγράφουν επιτρέποντας ταυτόχρονα το δέρμα να αναπνέει, σλιπ χωρίς ραφές, ειδική τεχνολογία στα τελειώματα για ακόμα πιο άνετη εφαρμογή κ.ο.κ.

Όλα τα πατρόν σχεδιάζονται στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της Cotonella όπου εξειδικευμένοι πατρονίστ και στυλίστες διαμορφώνουν το διαχρονικά κομψό Ιταλικό στυλ της Cotonella που χαρακτηρίζει κάθε της συλλογή.

Με δέσμευση απέναντι στην εξασφάλιση προδιαγραφών ποιότητας και τη συνεχή ανάπτυξη, η Cotonella έχει αποκτήσει σειρά πιστοποιήσεων όπως η OEKO TEX η οποία αφορά στην τήρηση αυστηρών κανόνων προστασίας της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος ενώ ταυτόχρονα εγγυάται την απουσία οποιασδήποτε τοξικής ουσίας στα προιόντα της.

Τέλος, η Cotonella έχει πιστοποιηθεί και με το ΙSO 9001 που εξασφαλίζει τις βέλτιστες δυνατές προδιαγραφές ποιότητας.

COT2
COT3
COT4
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear