ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
BEACHWEAR

Το πιο ανερχόμενο brand swimwear και beachwear της Ευρώπης, έχει ξεχωρίσει τόσο για το fashion design όσο και για την ποιότητα που εγγυάται το όνομα maryan beachwear, της εταιρίας με διεθνή αναγνώριση για την κατασκευαστική ποιότητα και τον εξειδικευμένο σχεδιασμό μαγιό και beachwear.

WC1

Η watercult δημιουργήθηκε το 1996 με στόχο να αποτελέσει πρόταση για πρωτοποριακό σχεδιασμό εμπνευσμένο από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, η watercult ανέπτυξε τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα διατηρώντας ταυτόχρονα το know-how και την υψηλή ποιότητα υλικών.

Οι συλλογές watercult αποτελούν ιδανική επιλογή για τον «κορμό» κάθε συλλογής μαγιό και beachwear, καθώς προσφέρουν μεγάλη γκάμα τόσο σε σχέδια όσο και σε εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, η χρωματική παλέτα κάθε συλλογής εκτείνεται από μονόχρωμα basic σε τολμηρά fashion χρώματα και statement prints ενώ όλα τα σχέδια είναι mix and match, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε καταναλώτρια να δημιουργήσει το δικό της χρωματικό σύνολο.

Η watercult ξεχωρίζει επίσης και για τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες των σχεδίων της: πρωτότυπα κοψίματα και υφάσματα (πχ. scuba, δαντέλα), κεντήματα και φερμουάρ καθιστούν κάθε σχέδιο watercult ένα ενημερωμένο fashion garment με δική του ξεχωριστή ταυτότητα.

Το εύρος επιλογών του brand επεκτείνεται και στην εφαρμογή, καθώς όλα τα μαγιό είναι διαθέσιμα σε μεγέθη σουτιέν καλύπτοντας και το πελατολόγιο των μεγαλύτερων cups, ενώ προσφέρονται σχέδια για διαφορετικούς τύπους στήριξης (πχ. ενσωματωμένες cups για ελαφριά στήριξη μέχρι μπανέλα).

Οι συλλογές μαγιό ολοκληρώνονται με μια συλλογή beachwear η οποία κάθε σεζόν περιλαμβάνει ποικιλία επιλογών σε ρούχα παραλίας όπως καφτάνια με κεντητές λεπτομέρειες, βαμβακερές τουνίκ και ιδιαίτερα κιμονό όπως και αξεσουάρ όπως καπέλα και τσάντες παραλίας.

WC2
WC3
WC4
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear