ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
UNDERWEAR

To it brand από τις ΗΠΑ που έχει εισάγει νέα δεδομένα άνεσης στον κλάδο του γυναικείου εσωρούχου, ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο design και το υλικό που το έχει καθιερώσει στην παγκόσμια αγορά: τη χαρακτηριστική δαντέλα Hanky Panky.

HP1

H Hanky Panky ξεκίνησε την πορεία της στα τέλη της δεκαετίας του 1970, όταν η σχεδιάστρια και συνιδρύτρια του brand Gale Epstein έραψε ένα σετ εσώρουχα για τη φίλη της Lida Orzeck χρησιμοποιώντας μαντήλια από δαντέλα, γεγονός που ενέπνευσε τις δύο γυναίκες να αξιοποιήσουν εμπορικά την συγκεκριμένη ιδέα ιδρύοντας τη Hanky Panky.

Το 1986 κυκλοφόρησε το προϊόν-σύμβολο του brand, το string 4811 σημειώνοντας γρήγορα μεγάλη εμπορική επιτυχία όπως και το αντίστοιχο χαμηλοκάβαλο 4911 που πλέον αναγνωρίζονται ως διαχρονικά σχέδια.

Η ασύγκριτη άνεση και η απαλότητα των υλικών της Hanky Panky, σε συνδυασμό με την άψογη εφαρμογή και την πλούσια χρωματική παλέτα είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το brand μια δυνατή εμπορική επιλογή που καλύπτει το πελατολόγιο κάθε ηλικίας.

Κάθε προϊόν Hanky Panky κατασκευάζεται από υφάσματα που σχεδιάζονται αποκλειστικά για την εταιρεία στις εγκαταστάσεις της στις ΗΠΑ, μέσα από μια αυστηρά καθορισμένη διαδικασία παραγωγής. Για παράδειγμα, για την κατασκευή κάθε thong χρησιμοποιούνται περίπου 30 μέτρα κλωστής σε μια διαδικασία λεπτομερούς ραφής που εξασφαλίζει τη βέλτιστη εφαρμογή.

Το ύφασμα το οποίο έχει συνδεθεί με το brand, η δαντέλα Hanky Panky, κατασκευάζεται από stretch, απαλό υλικό και αποτελεί παγκόσμια αποκλειστικότητα της εταιρίας, κατοχυρωμένη πλέον με πατέντα.

Οι συλλογές Hanky Panky περιλαμβάνουν μεγάλη γκάμα προϊόντων, με πιο χαρακτηριστικές τις σειρές εσωρούχων-σλιπ (string, σλιπ και hipster) και σουτιέν που προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων από basics (μαύρο, λευκό, διάφορους τόνους του μπεζ) μέχρι ιδιαίτερα, ζωντανά χρώματα με επιπλέον επιλογές κάθε σεζόν και θεματικές συλλογές όπως η νυφική σειρά Hanky Panky.

HP2
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear