ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
UNDERWEAR

Μέλος του ομίλου Chantelle, η Passionata εκφράζει το νεανικό και μοντέρνο προφίλ του γυναικείου lingerie, συνδυάζοντας τον πρωτότυπο σχεδιασμό με την πολυετή κατασκευαστική παράδοση και την παγκοσμίως αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της CL Lingerie.

PAS1

Ιδρύθηκε το 1988 στη Γαλλία και από την πρώτη της συλλογή ξεχώρισε αμέσως για τα ζωντανά χρώματα και τις θηλυκές γραμμές, οδηγώντας μέσα στον ίδιο χρόνο στην επέκταση του brand στις αγορές της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ελβετίας.

Οι συλλογές Passionata έχουν κερδίσει την προσοχή των καταναλωτριών και κατά συνέπεια των επαγγελματιών του intimate apparel, λόγω του ότι αποτελούν ιδανική πρόταση για το νεαρότερο αγοραστικό κοινό που αναζητά πρωτοτυπία και fashion design σε προσιτή τιμή, προσφέροντάς επιπλέον την εγγύηση ποιότητας Chantelle.

Η μεγάλη γκάμα Passionata καλύπτει από καθημερινές ανάγκες (σουτιέν χωρίς ραφές από μαλακά υφάσματα, spacer σουτιέν από ελαφριά υλικά που αφήνουν το δέρμα «αναπνέει», sporty γραμμές για άνεση όλη μέρα) μέχρι sexy-chic σειρές (push-up σουτιέν, babydolls, ζαρντιέρες) από πολυτελή υλικά (δαντέλα guipure) και λεπτομέρειες που τονίζουν τον θηλυκό χαρακτήρα του brand (σατέν φιόγκοι, κεντήματα, διακοσμημένες τιράντες).

Επίσης, περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς τύπους σουτιέν ανάλογα με το σωματότυπο και τις ανάγκες της κάθε γυναίκας όπως για παράδειγμα t-shirt σουτιέν για κάλυψη και στήριξη και half-cup για στρογγυλό σχήμα που κολακεύει το στήθος.

Ταυτόχρονα, το εύρος των cups (το οποίο φτάνει σε αρκετά σχέδια μέχρι F) και το ύφος των basic σειρών του brand, διευρύνει το ηλικιακό εύρος του κοινού καλύπτοντας και μεγαλύτερες ηλικίες. Ο συνδυασμός σειρών Passionata και Chantelle αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη εμπορική πρόταση σε μια συλλογή lingerie καθώς καλύπτει ανεξαιρέτως τις ανάγκες όλων των ηλικιών σε εφαρμογή και design.

PAS2
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear