ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
BEACHWEAR

Η Adolf Riedl GmbH & Co. KG, η εταιρία πίσω από τα brands SUNFLAIR®, OLYMPIA®, OPERA®, SUNMARIN®, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Ευρωπαίους κατασκευαστές στην Ευρώπη στην κατηγορία μαγιό και beachwear.

OPERA1

Με έδρα την Γερμανία, η εταιρία δραστηριοποιείται για πάνω 70 χρόνια στον κλάδο εξάγωντας τα προιόντα της σε παγκόσμια κλίμακα και ξεχωρίζει τόσο για την ευρύτατη γκάμα συλλογών όσο και για την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Οι επιμέρους συλλογές SUNFLAIR®, OLYMPIA®, OPERA® και SUNMARIN® καλύπτουν όλο το φάσμα του πελατολογίου και ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες για κάθε ηλικία και σωματότυπο, προσφέροντας σε κάθε περίπτωση προιόντα υψηλής ποιότητας σε σχεδιασμό και τεχνικές προδιαγραφές.

Και στις τέσσερις συλλογές παρέχεται ένα μεγάλο εύρος μεγεθολογίου τόσο σε μεγέθη μαγιό (από 36 μέχρι και 56 σε ορισμένες περιπτώσεις) όσο και σε μεγέθη cups (Α έως F αλλά και μέχρι Η στην περίπτωση της SUNFLAIR®), ενώ χρησιμοποιούνται και ειδικά υφάσματα που εξασφαλίζουν αντοχή και άψογη εφαρμογή (για παράδειγμα, ελαφριά Xtra Life Lycra που στεγνώνει γρήγορα και Lycra Beauty με ειδική σύνθεση που αναδεικνύει τις καμπύλες).

OPERA2
OPERA3
OPERA4
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear