ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
BEACHWEAR

Οι συλλογές Maryanh Mehlhorn, μέλος του ομίλου Maryan Mehlhorn Group, ξεχωρίζουν για τον luxury σχεδιασμό και την ιδιαίτερη ταυτότητά τους που αναδεικνύεται μέσα από αποκλειστικά σχέδια, πρωτότυπα κοψίματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες. 

MH1

Η ιστορία του ομίλου Maryan Mehlhorn Group ξεκινά το 1946 στη Γερμανία, ως εταιρία κατασκευής ενός ειδικού τύπου κορσέ η εμπορική επιτυχία του οποίου οδήγησε την εταιρία να τον πατεντάρει συνδέοντας γρήγορα το όνομά της με την κατασκευαστική παράδοση.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, η εγκατάλειψη της μόδας του κορσέ έκανε την maryan beachwear να στραφεί στην κατηγορία του μαγιό όπου και εξειδικεύτηκε λανσάροντας τα brands Maryan Mehlhorn (1982), Lidea (1991), Charmline (1995) και Watercult (1996).

Συγκεκριμένα, όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται, σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά για κάθε brand και με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, με στόχο να εξασφαλίσουν ανθεκτικότητα και σωστή εφαρμογή (πχ. ειδική κατασκευή lycra).

Ταυτόχρονα, σε όλες οι συλλογές λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας προσφέροντας επιλογές για στήριξη (πχ. ολόσωμα με cups, προφορμαριμένα σουτιέν bikini), κάλυψη (πχ. ειδικός σχεδιασμός για πιο κολακευτική κοιλιά σε ολόσωμα, σλιπ bikini που προσαρμόζονται για κανονική ή ψηλόμεση εφαρμογή) και ανάδειξη των καμπυλών (πχ. σχεδιασμός shapewear).

MH2
MH3
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear