ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
UNDERWEAR

Με ιστορία που μετρά πάνω από 60 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του γυναικείου εσωρούχου και μαγιό, η Lisca αποτελεί ένα από τα brands με ηγετική θέση στις αγορές της Ευρώπης, εξάγοντας τα προϊόντα της σε πάνω από 30 χώρες.

LIS1

Ιδρύθηκε στη Σλοβενία το 1955 ως ένα μικρό εργαστήριο κατασκευής εσωρούχων και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε μια επιχείρηση με μεγάλη δυναμική λανσάρωντας μόλις 5 χρόνια αργότερα, το 1960, την πρώτη συλλογή μαγιό.

Βασικό πλεονέκτημα των συλλογών Lisca είναι η πλήρης γκάμα προιόντων που καλύπτει σχέδια basic και μόδας σε ένα ευρύ μεγεθολόγιο (A-H σε cup και 65-110 σε περιφέρεια πλάτης) και ταυτόχρονα, με μια πολύ ανταγωνιστική σχέση ποιότητας-τιμής.

Ιδιαίτερα για το πελατολόγιο των μεγάλων cups και του Plus Size σωματοτύπου, η Lisca προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προιόντων που απαντούν στις σημερινές ανάγκες των γυναικών (σχέδια χωρίς ραφές, σουτιέν χωρίς μπανέλα, καινοτόμα υλικά που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, shapewear κ.ο.κ.) τόσο σε καθημερινές επιλογές όσο και σε design σειρές όπως η σειρά Selection.

Η τεχνογνωσία της Lisca επεκτείνεται και σε συλλογές μαγιό και beachwear με επιλογές για κάθε σωματότυπο και μέγεθος cup.

Έχοντας συνδέσει το όνομά της με το Body Positivity, το παγκοσμίως ανερχόμενο motto που προσκαλεί κάθε γυναίκα να αγαπήσει πραγματικά το σώμα της και να απορρίψει τα στερεότυπα, η Lisca λανσάρει κάθε σεζόν δυνατές επικοινωνιακά καμπάνιες που περιλαμβάνουν διαδικτυακές δράσεις και fashion shows με πρόσφατο παράδειγμα την καμπάνια #ProudtoBeMe και την επίδειξη μόδας στο Μιλάνο της Ιταλίας με μοντέλα κάθε σωματότυπου.

LIS2
LIS3
LIS4
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear