ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
HOMEWEAR

Μέσα από τις 3 γυναικείες σειρές Linclalor, Bisbigli και Mi.a.mi, όπως και την αντρική σειρά You365, το brand ικανοποιεί τη ζήτηση σε πυζάμα και homewear σε όλο το φάσμα του πελατολογίου.

LICLALOR1

Η ιστορία της Linclalor ξεκίνησε στην Ιταλία το 1958, ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με όραμα να αποτελέσει σημαντική δύναμη στον κλάδο του homwear. Τα χρόνια που ακολούθησαν, η εταιρία εξελίχθηκε με γρήγορους ρυθμούς σε έναν κατασκευαστή διεθνούς κύρους φθάνοντας στις μέρες μας να διαθέτει 5 τοπικά γραφεία στην Ευρώπη, 900 υπαλλήλους και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Τα προϊόντα Linclalor διατίθενται σε περίπου 35 χώρες σε όλον τον κόσμο φτάνοντας μέχρι τις αγορές της Αυστραλίας και του Μεξικό.

Η υψηλή ποιότητα και το διαχρονικό ιταλικό design σε προσιτή τιμή είναι το βασικό πλεονέκτημα των συλλογών Linclalor. Η διαδικασία κατασκευής που περιλαμβάνει πολλαπλούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο, όπως και οι εγκαταστάσεις έρευνας της Linclalor εξασφαλίζουν υψηλές προδιαγραφές σε όλα της τα προϊόντα.

LINCL2
LINCL3
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear