ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
BEACHWEAR

Για πάνω από δύο δεκαετίες, η JETS αντιπροσωπεύει ένα από τα πιό δυνατά σήματα premium μαγιό της Αυστραλίας, με παρουσία σε πάνω από 350 πολυκαταστήματα, boutique hotels και holiday resorts σε όλο τον κόσμο.

JETS 1

Οι συλλογές JETS συνδυάζουν το υψηλής αισθητικής design και τα πολυτελή υλικά με την άψογη εφαρμογή, συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη συλλογή μαγιό, resortwear και αξεσουάρ παραλίας.

Κάθε συλλογή σχεδιάζεται από την δημιουργική ομάδα της JETS που εδρεύει στο Σύδνει, ενώ όλα τα δείγμα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις τις εταιρείας μέσα από μια διαδικασία ποιοτικού ελέγχου διάρκειας δέκα μηνών.

Η JETS υποστηρίζει έμπρακτα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, εφαρμόζοντας  διαδικασίες παραγωγής φιλικές προς το περιβάλλον και χρησιμοποιώντας καινοτόμα υφάσματα όπως το RENEW PLUS, που εμπεριέχει το πιστοποιημένο υλικό ECONYL® , υποκατάστατο του νάιλον.

Επίσης, η JETS διατηρεί ένα πολύ αναγνωρίσιμο δημόσιο προφίλ, με συνεχή ανάπτυξη της παρουσίας της στα κοινωνικά δίκτυα και δυνατές συνεργασίες όπως αυτήν με το μοντέλο του Sports lllustrated Jessica Gomes που θα είναι και η νέα brand ambassador της JETS.

JETS 2
JETS 3
JETS 4
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear