ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
BEACHWEAR

Τα brands Freya και Fantasie έχουν κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στον κλάδο του γυναικείου εσωρούχου και μαγιό χάρη στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία και το εύρος επιλογών που προσφέρουν για το πελατολόγιο των μεγάλων cups.  

FREYA1

Μέλη του ομίλου Wacoal από το 2012, με εξειδίκευση σε εσώρουχα και μαγιό για μεγάλες cups, διανέμονται σε πάνω από 30 χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας έχοντας γράψει τη δική τους ιστορία στον κλάδο μέσα από σημαντικές καινοτομίες όπως το λανσάρισμα νέων μεγεθών όπως 60 σε μέγεθος πλάτης και Κ σε μέγεθος cup.

Η ιδιαίτερη αξία των συλλογών Freya και Fantasie εντοπίζεται στο ευρύτατο φάσμα μεγεθών και πατρόν που καλύπτουν τόσο σε cup όσο και σε περιφέρεια πλάτης τη συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτριών, ακόμα και σε πιο σπάνια μεγέθη στενής πλάτης – μεγάλης cup.

Στην περίπτωση των μαγιό, εφαρμόζονται ειδικές τεχνικές ραφής για τη σωστή στήριξη του μπούστου και την ανάδειξη των καμπυλών (για παράδειγμα, κρυφές εσωτερικές ραφές στην περιοχή της κοιλιάς) ενώ για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται ειδικά υφάσματα που εξασφαλίζουν αντοχή, στεγνώνουν γρήγορα, είναι ανθεκτικά στη θερμότητα και βοηθούν στο να μην χάνεται η φόρμα του μαγιό.
 

Ταυτόχρονα με την εφαρμογή, τόσο η Freya όσο και η Fantasie προσφέρουν πληθώρα επιλογών σε τύπους σουτιέν (full cup για κάλυψη και άνεση, προφορμαρισμένα για ανάδειξη του μπούστου κλπ.) αλλά και σε υλικά (ελαφριά υφάσματα ιδανικά για καθημερινή χρήση μέχρι πιο fashion επιλογές όπως δαντέλα, floral κεντήματα και λεπτομέρειες από οργάτζα).

Παράλληλα με τις συλλογές μαγιό και εσωρούχου, τα δύο brands έχουν αναπτύξει και μια αθλητική σειρά απαντώντας στις ανάγκες της σύγχρονης καταναλώτριας, με σχέδια που καλύπτουν από την πιο ήπια δραστηριότητα (πχ. γυμναστήριο) μέχρι την εντατική άσκηση, περιορίζοντας τους τραυματισμούς από κινήσεις, τον πόνο και την πίεση στο στήθος.

Η Freya και η Fantasie συμβάλουν επικοινωνιακά στη διάδοση και ενίσχυση του μηνύματος αποδοχής κάθε σωματότυπου, λανσάρωντας καμπάνιες με επίκεντρο τα υγιή πρότυπα ομορφιάς και με πρωταγωνιστές μοντέλα όλων των μεγεθών. 

FREYA2
FREYA3
FREYA4
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear