ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
UNDERWEAR

Η Filodoro αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και καταξιωμένα brands παγκοσμίως στην ευρύτερη κατηγορία του hosiery.

filodoro1

Ξεκίνησε την ιστορία του στις αρχές της δεκαετίας του 1980 στην Ιταλία και το 2003 εντάχθηκε στην Golden Lady, μια από τις επιφανέστερες κατασκευάστριες εταιρίες hosiery στον κόσμο.

Η Filodoro διατηρεί σήμερα ανταγωνιστική παρουσία σε διάφορες χώρες της Ευρώπης (πχ. Ρωσία, Ισπανία) και του υπόλοιπου κόσμου (πχ. Καναδάς, Ιαπωνία)

Η υψηλή ποιότητα, η μεγάλη γκάμα προϊόντων και η σχέση ποιότητας/τιμής διαμορφώνουν το σημαντικό εμπορικό πλεονέκτημα των συλλογών Filodoro.

Τα προιόντα του brand ξεχωρίζουν για το υψηλό επίπεδο ποιότητας που εξασφαλίζεται μέσα από μια λεπτομερή διαδικασία παραγωγής στην οποία χρησιμοποιούνται ανώτερης ποιότητας υλικά. Συγκεκριμένα, κάθε προϊόν κατασκευάζεται μέσα από 5 διαδοχικά στάδια με στόχο την άψογη εφαρμογή, την άνεση και την αντοχή.

Οι 6 διαφορετικές σειρές Filodoro περιλαμβάνουν μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως καλσόν χωρίς ραφές, ψηλές κάλτσες, αθλητικές κάλτσες κ.ο.κ., με στόχο να καλύψουν όλες τις ανάγκες τις καθημερινότητας.

Όσον αφορά στο design, οι συλλογές του brand προσφέρουν κλασσικές, best-sellers επιλογές και ταυτόχρονα, σειρές με αποκλειστικά και πρωτότυπα σχέδια εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

filodoro2
filodoro3
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear