ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
HOMEWEAR

Η Eberjey δημιουργήθηκε το 1996 από την πεποίθηση ότι τα εσώρουχα αποτελούν «κάτι που φοριέται κοντά στην καρδιά και για αυτό πρέπει να εκφράζει αισθήματα όπως ευτυχία, αγάπη και αυτοπεποίθηση ή και οτιδήποτε ακόμη που κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται πραγματικά όμορφη».

Ιδρύθηκε από δύο συναδέλφους στο χώρο της διαφήμισης, την Ali Mejia και την Mariela Rovitο, με το σκεπτικό να αποτελέσει ένα brand με garments που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και κάνουν τις γυναίκες που τα φορούν να αισθάνονται όμορφα.

23 χρόνια αργότερα, η Eberjey έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα brands στον κλάδο του εσωρούχου και του loungewear, με παρουσία στα πιο premium σημεία πώλησης στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και τον Καναδά.

Πυρήνας κάθε συλλογής Eberjey είναι η τέλεια εφαρμογή, η έμπνευση από τα τελευταία fashion trends και η χρήση υφασμάτων υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον (πχ. οργανικό βαμβάκι Pima).

H Eberjey αποτελεί την τέλεια προσθήκη για κάθε premium συλλογή intimate apparel: τα lingerie, loungewear και swimwear προϊόντα του brand δίνουν μια απλή και πολυτελή αίσθηση ταυτόχρονα με μια ενημερωμένη πρόταση μόδας.

EB1
EB2
EB3
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear