ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
BEACHWEAR

Η OndadeMar, τo brand από την Κολομβία που συνδυάζει το luxury resort design με την κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής, έχει διαμορφώσει τη δική του μοναδική ταυτότητα στην κατηγορία μαγιό και beachwear.

OM1

Ήδη από την ίδρυσή του το 2000, ο πρωτότυπος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των συλλογών OndadeMar οδήγησε στη γρήγορη επέκτασή του brand σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού, με αποτέλεσμα 2 μόλις χρόνια αργότερα να πωλείται σε σημεία παγκόσμιου εμπορικού κύρους όπως στις αλυσίδες πολυκαταστημάτων Barneys και Bloomingtale’s και σε μπουτίκ της Πέμπτης Λεωφόρου της Νέας Υόρκης.

Με τα χρόνια το brand επέκτεινε το portfolio του σε συλλογές beachwear ενώ ταυτόχρονα συνέχισε να αναπτύσσει την παρουσία του σε παγκόσμιο επίπεδο, φτάνοντας σήμερα να διανέμεται σε 30 χώρες.

Το εκλεπτυσμένο και πρωτότυπο design όπως και η ενσωμάτωση των τελευταίων τάσεων της μόδας σε κάθε συλλογή, καθιστά την OndadeMar μια ιδανική επιλογή για το  πελατολόγιο του resort lifestyle μαγιό και beachwear.

Τα πλούσια σε χρώμα prints σχεδιάζονται αποκλειστικά για το brand ενώ ταυτόχρονα προσφέρονται και επιλογές σε μονόχρωμες basic αποχρώσεις.

Η ποικιλία σε σχέδια καλύπτει μεγάλο εύρος σε πατρόν (μπικίνι, ολόσωμα, monokinis) ενώ διατίθενται και σχέδια σε mix and match, δίνοντας τη δυνατότητα για πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας των σχεδίων συμπληρώνεται με sexy, πρωτότυπα κοψίματα όπως και με την προσθήκη πολυτελών λεπτομερειών όπως κεντήματα, μεταλλικά στοιχεία κ.α.

Οι συλλογές μαγιό συνοδεύονται κάθε σεζόν από μια συλλογή beachwear η οποία περιλαμβάνει ποικιλία σε ρούχα παραλίας (πχ. καφτάνια, φορμάκια, σορτς κλπ.) και αξεσουάρ όπως χειροποίητες τσάντες.

Η OndadeMar έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση στον κόσμο της μόδας. Η ELLE και το Forbes έχουν κατατάξει το brand στα top swimwear brands στον κόσμο ενώ και άλλα περιοδικά διεθνούς κύρους όπως η Vogue, το Cosmopolitan και το InStyle έχουν συμπεριλάβει την OndadeMar στα editorials τους. 

OM2
OM3
OM4
Εσώρουχα
Underwear
Beachwear
Beachwear
Homewear
Homewear
Αctivewear
Αctivewear