ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
HOMEWEAR

Εκπροσωπώντας τη φρέσκια σχεδιαστική πρόταση της Ιταλικής μόδας στην κατηγορία πυτζάμα και homewear, η Noidinotte αποτελεί ένα από τα πιο ανερχόμενα σήματα του κλάδου. 

NOI1

Μέλος της Bifulco, ιταλικής εταιρίας με κατασκευαστική παράδοση που ξεκινά από τη δεκαετία του 1950, η Noidinotte ξεκίνησε πριν 15 χρόνια στην Νάπολη της Ιταλίας και εξάγεται ήδη στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου. 

Το σήμα ξεχωρίζει για τον νεανικό του σχεδιασμό που ανταγωνίζεται άμεσα τις μεγάλες αλυσίδες και ξεπερνά τον παραδοσιακό τρόπου που βλέπουμε το homewear (More than Pyjamas), την πολύ μεγάλη γκάμα κωδικών σε κάθε συλλογή (ρούχο και αξεσουάρ) και την ιδιαίτερα δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής.

Βασική σχεδιαστική αρχή κάθε συλλογής είναι η ενσωμάτωση πρωτότυπων prints, logos και χρωμάτων σε επιμέρους συλλογές για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί που δένουν αρμονικά – συχνά με ασορτί σχέδια μητέρας/κόρης ή πατέρα/γιου - συνθέτοντας μια πλήρη συλλογή για όλη την οικογένεια.

Κάθε συλλογή ρούχου Noidinotte συνοδεύεται από μια αντίστοιχη συλλογή αξεσουάρ ανάλογα με την εποχικότητα: στη συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας διατίθενται επιλογές σε παντόφλες-μποτάκια, κασκόλ, κουβέρτες, κάλτσες κ.α. ενώ στη συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι επιλογές σε αξεσουάρ και την παραλία όπως σαγιονάρες, σανδάλια, πετσέτες θαλάσσης, beachwear κ.ο.κ.  

Επίσης, ανάλογα με την εποχικότητα η Noidinotte λανσάρει κάθε σεζόν και συλλογές-κάψουλες για επιπλέον επιλογές στο πελατολόγιό της: ειδική Χριστουγιεννιάτικη συλλογή για τη χειμερινή σεζόν και συλλογή σε ρούχα παραλίας και beachwear για την θερινή. 

Πέρα από την επιλογή σε σχέδια, η Noidinotte καλύπτει σχεδόν όλο το φάσμα μεγεθολογίου διαθέτοντας νούμερα μέχρι 4XL. 

Η νεανική ταυτότητα του brand αποτυπώνεται και στο διαφημιστικό προφίλ του – μια προσέγγιση με επίκεντρο την οικογενειακή ζωή με φωτογραφικό υλικό που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. 


Eπιπλέον, απαντώντας στην μεγάλη απήχηση του σήματος στην Ελλάδα, η DTP Group έχει συστήσει και συντηρεί λογαριασμούς social media Facebook και Instagram που απευθύνονται αποκλειστικά στο ελληνικό κοινό (Noidinotte Greece) με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του πελατολογίου λιανικής της Noidinotte στην τοπική αγορά
 

NOI2
NOI3
NOI4
NOI5
NOI6
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear