ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
BEACHWEAR
UNDERWEAR

Η Maison Lejaby συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εκπροσώπους της γαλλικής lingerie μόδας, έχοντας κερδίσει διεθνή αναγνώριση για την μακρά κατασκευαστική παράδοση, την ολοένα εξελισσόμενη τεχνογνωσία και την αίσθηση πολυτέλειας που χαρακτηρίζουν τις συλλογές της.

LEJABY20_1

Οι συλλογές του οίκου Lejaby χαρακτηρίζονται από την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα, την αίσθηση πολυτέλειας και τον αέρα γαλλικού στυλ που φέρνουν σε κάθε συλλογή lingerie και swimwear.

Συγκεκριμένα, κάθε πατρόν σχεδιάζεται από πατρονίστ με εξειδίκευση σε πατρόν εσωρούχων ενώ κάθε σουτιέν αποτελείται από 50 κομμάτια σε 10 διαφορετικά υλικά που συνθέτουν το τελικό προϊόν μέσα από 22 ξεχωριστά στάδια παραγωγής.  

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στα υλικά που χρησιμοποιούνται, καθώς όλα προέρχονται αποκλειστικά από Ευρωπαίους κατασκευαστές και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δαντέλα guipure, περίτεχνα κεντήματα και μεταξωτά υφάσματα.

Η Maison Lejaby ακολουθώντας απόλυτα το ρεύμα της σύγχρονης εποχής, λανσάρει νέα προιόντα όπως τη σειρά La Petite Lejaby, φτιαγμένη 100% από micro modal και εφαρμόζοντας ολοένα και περισσότερο αρχές της βιωσιμότητας στο σύνολο της παραγωγής της. 

LEJABY20_2
LEJABY20_3
LEJABY20_4
LEJABY20_5
Εσώρουχα
Underwear
Beachwear
Beachwear
Homewear
Homewear
Αctivewear
Αctivewear