Η Seafolly επιστρέφει στο portfolio της DTP Group για τη σεζόν 2020

SEAFOLLY_2
SEAFOLLY_3

It always feels good to return home!

Η Seafolly, το πιο καταξιωμένο και αναγνωρίσιμο σήμα της παγκόσμιας αγοράς swimwear και resortwear, επιστρέφει από τη σεζόν 2020 στο portfolio της DTP Group με σκοπό να εδραιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση του στην ελληνική αγορά.

Αποτελώντας τον πιο χαρακτηριστικό πρεσβευτή της Αυστραλίας, την πατρίδα του beachwear με διεθνή καταξίωση για την κατασκευαστική της παράδοση και το lifestyle design, η Seafolly επιστρέφει για την νέα σεζόν πιο δυναμική από ποτέ με μια πλούσια συλλογή ιδανική για την Ελληνική αγορά και μια επικοινωνιακή καμπάνια που συστήνει το σήμα με τον καλύτερο τρόπο στο υπάρχον αλλά και το νέο καταναλωτικό κοινό.

Ναυαρχίδα του σήματος παραμένει ο συνδυασμός των signature prints και του fashion forward design με την κατασκευαστική τεχνογνωσία της Seafolly μέσα από την χρήση πρωτοποριακών υλικών για την κάλυψη των αναγκών κάθε σωματότυπου.

Την απόλυτα ανταγωνιστική συλλογή ενισχύει και αυτήν τη σεζόν η επικοινωνιακή καμπάνια της Seafolly με κεντρικό μήνυμα “Perfect fit is a feeling”.

Το brand που ξεκίνησε τη δική του ιστορία στην παγκόσμια swimwear σκηνή με brand ambassadors την Gigi Hadid και την Romee Strijd, συνδυάζει τη fashion πλευρά του beachwear μέσα από την φιλοσοφία του wellness.

From the beaches of Sydney to the Greek Riviera, η Seafolly #S20 αποτελεί την ιδανική προσθήκη σε κάθε συλλογή premium swimwear και resortwear.

Εσώρουχα
Underwear
Beachwear
Beachwear
Homewear
Homewear
Αctivewear
Αctivewear