ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
BEACHWEAR
UNDERWEAR

Η Maison Lejaby συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εκπροσώπους της γαλλικής lingerie μόδας, έχοντας κερδίσει διεθνή αναγνώριση για την μακρά κατασκευαστική παράδοση, την ολοένα εξελισσόμενη τεχνογνωσία και την αίσθηση πολυτέλειας που χαρακτηρίζουν τις συλλογές της.

MAISON1

Οι συλλογές του οίκου Lejaby χαρακτηρίζονται από την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα, την αίσθηση πολυτέλειας και τον αέρα γαλλικού στυλ που φέρνουν σε κάθε συλλογή lingerie και swimwear.

Συγκεκριμένα, κάθε πατρόν σχεδιάζεται από πατρονίστ με εξειδίκευση σε πατρόν εσωρούχων ενώ κάθε σουτιέν αποτελείται από 50 κομμάτια σε 10 διαφορετικά υλικά που συνθέτουν το τελικό προϊόν μέσα από 22 ξεχωριστά στάδια παραγωγής.  

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στα υλικά που χρησιμοποιούνται, καθώς όλα προέρχονται αποκλειστικά από Ευρωπαίους κατασκευαστές και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δαντέλα guipure, περίτεχνα κεντήματα και μεταξωτά υφάσματα.

Η Maison Lejaby ακολουθώντας απόλυτα το ρεύμα της σύγχρονης εποχής, λανσάρει νέα προιόντα όπως τη σειρά La Petite Lejaby, φτιαγμένη 100% από micro modal και εφαρμόζοντας ολοένα και περισσότερο αρχές της βιωσιμότητας στο σύνολο της παραγωγής της. 

MAISON2
MAISON3
MAISON4
MAISON5
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear