ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
UNDERWEAR

Η Esprit Bodywear, τμήμα του διεθνή κολοσσού Esprit με ιστορία 50 χρόνων και παρουσία σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, ιδρύθηκε το 1999 με στόχο να επεκτείνει την επιτυχημένη εμπορική πορεία της Esprit στον κλάδο του ευρύτερου intimate apparel.

esprit1

Το δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Esprit Bodywear συνθέτουν τόσο το πλούσιο portfolio σε basic και βραδινές συλλογές, όσο και ο συνδυασμός του design Esprit με την υψηλή κατασκευαστική τεχνική της Triumph, οι εγκαταστάσεις της οποίας χρησιμοποιούνται για την παραγωγή όλων των προϊόντων.

Οι συλλογές Esprit Bodywear χαρακτηρίζονται από το casual lifestyle της Καλιφόρνια, γενέτειρας του brand Esprit, ενσωματώνοντας τις δυνατότερες τάσεις κάθε σεζόν σε πλούσιες συλλογές ροής και fashion.

Οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης της Esprit Bodywear αποτυπώνονται και στην τοποθέτησή της στις σημαντικότερες αγορές διεθνώς, όπως για παράδειγμα στην Γερμανία, όπου συγκαταλέγεται στα 3 δυνατότερα σήματα μαζί με την Chantelle/Passionata και την Triumph ενώ το 2010 και το 2014 βραβεύτηκε ως το «Καλύτερο Bodywear brand».

Τέλος, στο κομμάτι του marketing, η Esprit Bodywear αξιοποιεί το μεγάλο και εξαιρετικά δυνατό διεθνές κανάλι της Esprit, ωθώντας ακόμα πιο γρήγορα την ταχεία εξέλιξη και αναγνωρισιμότητα του σήματος.

esprit2
esprit3
esprit4
Εσώρουχα
Underwear
Beachwear
Beachwear
Homewear
Homewear
Αctivewear
Αctivewear