ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BRAND
Κατηγορία
UNDERWEAR

Με κεντρικό πρόσωπο έναν από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, τον Cristiano Ronaldo,  η CR7 αποτελεί ένα από τα πιο ανταγωνιστικά σήματα στην κατηγορία του ανδρικού εσωρούχου και κάλτσας παγκοσμίως.

cr71

Η Δανέζικη εταιρία JBS Textile Group που βρίσκεται πίσω από το σήμα, μετρά κατασκευαστική παράδοση από το 1939 και αποτελεί την ηγέτιδα δύναμη στην παραγωγή εσωρούχων και κάλτσας στην Σκανδιναβία.

Οι συλλογές CR7 σχεδιάζονται απο κοινού από τον ίδιο τον Cristiano Ronaldo και τον βραβευμένο Αμερικανό σχεδιαστή Richard Chai, γνωστό για την συνεργασία του με τους οίκους Armani, Donna Karan και Marc Jacobs.

Για την κάλυψη όλου του πελατολογίου, οι συλλογές χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες: Luxury, Fashion, Basic και Kids.

Κάθε συλλογή περιλαμβάνει ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε εσώρουχα (σλιπ, μπόξερ κ.α.) σε μονάδες ή συσκευασίες 2 ή 3 τεμαχίων όπως και κάλτσες.

Κάθε τεμάχιο κατασκευάζεται από επιλεγμένα υλικά με στόχο τη βέλτιστη ποιότητα και την σωστή εφαρμογή.

Όσον αφορά στο marketing προφίλ της CR7, η δημοτικότητα και η επιρροή του Cristiano Ronaldo εξασφαλίζει μια εξαιρετικά δυνατή και συνεχή προώθηση για το σήμα: ο ίδιος μετρά εκατομμύρια fans και ακολούθους στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ενώ αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένας από τους πιο σημαντικούς influencers της γενιάς του.

cr72
underwear 22
underwear
beachwear 22
beachwear
wellness
wellness
activewear 22
activewear