Σχετικά με το brand

Η Adolf Riedl GmbH & Co. KG, η εταιρία πίσω από τα brands SUNFLAIR®, OLYMPIA®, OPERA®, SUNMARIN®, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Ευρωπαίους κατασκευαστές στην Ευρώπη στην κατηγορία μαγιό και beachwear.

Με έδρα την Γερμανία, η εταιρία δραστηριοποιείται για πάνω 70 χρόνια στον κλάδο εξάγωντας τα προιόντα της σε παγκόσμια κλίμακα και ξεχωρίζει τόσο για την ευρύτατη γκάμα συλλογών όσο και για την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Οι επιμέρους συλλογές SUNFLAIR®, OLYMPIA®, OPERA® και SUNMARIN® καλύπτουν όλο το φάσμα του πελατολογίου και ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες για κάθε ηλικία και σωματότυπο, προσφέροντας σε κάθε περίπτωση προιόντα υψηλής ποιότητας σε σχεδιασμό και τεχνικές προδιαγραφές.

Και στις τέσσερις συλλογές παρέχεται ένα μεγάλο εύρος μεγεθολογίου τόσο σε μεγέθη μαγιό (από 36 μέχρι και 56 σε ορισμένες περιπτώσεις) όσο και σε μεγέθη cups (Α έως F αλλά και μέχρι Η στην περίπτωση της SUNFLAIR®), ενώ χρησιμοποιούνται και ειδικά υφάσματα που εξασφαλίζουν αντοχή και άψογη εφαρμογή (για παράδειγμα, ελαφριά Xtra Life Lycra που στεγνώνει γρήγορα και Lycra Beauty με ειδική σύνθεση που αναδεικνύει τις καμπύλες).

Κάθε συλλογή έχει τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα και εξειδικεύεται στις ανάγκες διαφορετικών κατηγοριών πελατολογίου.

Συγκεκριμένα, η SUNFLAIR®, το brand-ναυαρχίδα της εταιρίας, παρουσιάζει κάθε χρόνο ένα ευρύτατο σύνολο σειρών συμπεριλαμβάνοντας όλη τη γκάμα σχεδίων (μπικίνι, ολόσωμα, tankinis κλπ.), χρωμάτων (basic χρώματα μέχρι πολύχρωμα prints) και πατρόν (νεανικές σειρές μέχρι προτάσεις shapewear).

Η OLYMPIA® επικεντρώνεται στον πρωτοποριακό και νεανικό σχεδιασμό με έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Sexy, φρέσκιες επιλογές σε γυναικείο και αντρικό μαγιό και beachwear συνθέτουν την εικόνα των συλλογών OLYMPIA® που προσφέρονται σε ευρεία γκάμα μεγεθών καλύπτωντας κάθε σωματότυπο.

Η OPERA® εκπροσωπεί την luxury πλευρά, με σειρές που ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, τα πολυτελή κοψίματα και τις κομψές γραμμές τους.

Τέλος, η SUNMARIN® ξεχωρίζει για τον συνδυασμό της άψογης εφαρμογής και ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής.