Σχετικά με το brand

Με πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του εσωρούχου και μαγιό, η Sièlei έχει ξεχωρίσει για την κατασκευαστική ποιότητα και τον αέρα Ιταλικού στυλ που φέρνει σε κάθε της συλλογή.

Η Intima Moda, ιδιοκτήτρια εταιρία του brand, ιδρύθηκε το 1972 στη Μόντενα της Ιταλίας ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής γυναικείων εσωρούχων και εξελίχθηκε σταδιακά σ’έναν καταξιωμένο κατασκευαστή. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, το brand μετονομάστηκε σε Sièlei ενώ προστέθηκαν στο portfolio του και συλλογές μαγιό.

Σήμερα, τα προϊόντα Sièlei εξάγονται σε περίπου 23 χώρες ανά τον κόσμο.

Η άψογη εφαρμογή και η ποιότητα των υλικών της Sièlei σε συνδυασμό με το Ιταλικό design καθιστούν το brand μια δυνατή εμπορική επιλογή που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πελατολογίου τόσο στο εσώρουχο όσο και στο μαγιό.

Τα ειδικά σχεδιασμένα πατρόν σε συνδυασμό με την επιλογή υφασμάτων υψηλών προδιαγραφών (όπως πολυτελής δαντέλα και Xtra Life Lycra στην περίπτωση των μαγιό), εγγυώνται την κατασκευαστική ποιότητα της Sièlei.

Ο σχεδιασμός των συλλογών εσωρούχων του brand χαρακτηρίζεται από ζωντανά χρώματα και πρωτότυπα prints ενώ προσφέρονται και συλλογές από top-sellers basic σχέδια. Αντίστοιχα, στις συλλογές μαγιό και beachwear προσφέρεται μια μεγάλη γκάμα σχεδίων τόσο σε μπικίνι όσο και σε ολόσωμα, με πολύχρωμα μοτίβα αλλά και basic μονόχρωμες σειρές.

Το εύρος επιλογών του brand επεκτείνεται και στην εφαρμογή, καθώς καλύπτει και το πελατολόγιο των μεγαλύτερων cups με διαφορετικούς τύπους στήριξης (πχ. ενσωματωμένες cups για ελαφριά στήριξη μέχρι μπανέλα).

Οι συλλογές μαγιό ολοκληρώνονται με μια συλλογή beachwear η οποία κάθε σεζόν περιλαμβάνει ποικιλία επιλογών σε ρούχα παραλίας (πχ.φορέματα).

Το brand έχει διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική marketing μέσα από συνεργασίες με διάσημα μοντέλα όπως η Dayane Mello, η Raffaella Fico και η Aida Yespica και παρουσία στα ψηφιακά μέσα και τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram κλπ.)