Σχετικά με το brand

Με προέλευση από την Κολομβία, η Phax αποτελεί μια από τις πιο φρέσκιες προτάσεις στην κατηγορία μαγιό και beachwear, εκφράζοντας τη ζωντάνια και τον καλοκαιρινό παλμό της Λατινικής Αμερικής.

Από την ίδρυσή του το 1991, στόχος του brand ήταν η επέκταση στις αγορές του εξωτερικού κάτι που μέχρι σήμερα έχει επιτύχει (65% των συνολικών πωλήσεων αφορούν σε εξαγωγές), έχοντας εκπροσώπηση σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη και παρουσία σε 70 χώρες.

Η ξεχωριστή ταυτότητα της Phax και το εύρος επιλογών που προσφέρει κάθε σεζόν, τη καθιστούν μια δυνατή προσθήκη σε κάθε συλλογή μαγιό και beachwear.

Σε κάθε συλλογή παρουσιάζονται  σχέδια με statement prints αποκλειστικά σχεδιασμένα για το brand με ζωντανά, τολμηρά χρώματα και κολακευτικές, sexy γραμμές.

Το εύρος των χρωμάτων συμπληρώνεται και με μονόχρωμες basic αποχρώσεις, ενώ όλα τα σχέδια είναι mix and match, δίνοντας τη δυνατότητα για πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς.

Η Phax ξεχωρίζει επίσης και για τα  κοψίματα των σχεδίων της (πχ. ιδιαίτερα δεσίματα με κορδόνια σε μπικίνι και ολόσωμα) και την ποικιλία σε γραμμές (πχ. 6 διαφορετικά σχέδια σε bikini σλιπ ανάλογα με το βαθμό κάλυψης).

Οι συλλογές μαγιό συμπληρώνονται κάθε σεζόν από συλλογή beachwear η οποία περιλαμβάνει ποικιλία σε ρούχα παραλίας (πχ. καφτάνια, μίνι και μάξι φορέματα, φορμάκια, σορτς και τοπ) και αξεσουάρ όπως τσάντες και καπέλα.

Η φρεσκάδα του brand εκφράζεται και στο δημόσιο προφίλ της Phax, μέσα από τις συνεργασίες με διάσημες celebrities όπως η Chrissy Teigen.

Επίσης, διατηρεί και δυναμική παρουσία και στα διαδικτυακά μέσα, παρουσιάζοντας τακτικά πρωτότυπες διαφημιστικές καμπάνιες στα κανάλια της στα social media όπως facebook, instagram, pinterest και ytube.

Τέλος, η εταιρία αναλαμβάνει και περιβαλλοντική δράση υποστηρίζοντας τον οργανισμό Iniciativa Bajo Tranquilo για την προστασία των ωκεανών.