Σχετικά με το brand

  Η Noidinotte εκπροσωπεί το ιταλικό design και την υψηλή ποιότητα στην κατηγορία της πυζάμας και του homewear.

 Με ιστορία που μετρά περίπου 15 χρόνια, η Noidinotte αποτελεί μέλος της Bifulco, ιταλικής εταιρίας με κατασκευαστική παράδοση που ξεκινά από τη δεκαετία του 1950.

  Τα προϊόντα Noidinotte διανέμονται σε αγορές σε όλο τον κόσμο.

 Αποκλειστικά σχέδια και άνετες γραμμές σε συνδυασμό με fashion accessories και υψηλή ποιότητα κατασκευής, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα των συλλογών Noidinotte.

 Η φιλοσοφία κάθε συλλογής είναι να προσφέρει επιλογές που επεκτείνονται πέρα από τον συνηθισμένο σχεδιασμό πυζάμας, προτείνοντας στον καταναλωτή φρέσκιες προτάσεις σε γραμμές και σχέδια που καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες.

  Προς τον σκοπό αυτό, οι συλλογές χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το στυλ τους.

 Συγκεκριμένα, στις συλλογές easywear προσφέρονται επιλογές σε πυζάμα, νυχτικό κλπ. με παιχνιδιάρικα σχέδια και χρώματα ενώ στις συλλογές collectionwear προτείνονται σχέδια που δίνουν έμφαση στη θηλυκότητα και τον ρομαντισμό. Τέλος, διατίθεται και κλασσική σειρά με διαχρονικές επιλογές και έξυπνους συνδυασμούς που ικανοποιούν πρακτικές ανάγκες δίνοντας ταυτόχρονα αέρα ιταλικού στυλ.

  Ταυτόχρονα με τις συλλογές ρούχων, η Noidinotte διαθέτει και σειρά αξεσουάρ που συμπληρώνει κάθε σεζόν την κύρια συλλογή.

  Η Noidinotte διατηρεί ενημερωμένη δημόσια εικόνα μέσα από από τα κανάλια της στα social media (Facebook και Instagram).

  Επίσης, έχει λάβει δράση και σε φιλανθρωπικό επίπεδο, αποτελώντας ενεργό υποστηρικτή του «Pink is Good», ενός project επιστημονικής έρευνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.