Σχετικά με το brand

H Mi.a.mi αποτελεί ξεχωριστό brand της Ιταλικής εταιρίας Linclalor.

Η ιστορία της Linclalor ξεκίνησε στην Ιταλία το 1958, ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με όραμα να αποτελέσει σημαντική δύναμη στον κλάδο του εσωρούχου και του beachwear. Τα χρόνια που ακολούθησαν, η εταιρία εξελίχθηκε με γρήγορους ρυθμούς σε έναν κατασκευαστή διεθνούς κύρους φθάνοντας στις μέρες μας να διαθέτει 5 τοπικά γραφεία στην Ευρώπη, 900 υπαλλήλους και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Τα προϊόντα Linclalor διατίθενται σε περίπου 35 χώρες σε όλον τον κόσμο φτάνοντας μέχρι τις αγορές της Αυστραλίας και του Μεξικό.

Η υψηλή ποιότητα και το διαχρονικό ιταλικό design σε προσιτή τιμή είναι το βασικό πλεονέκτημα των συλλογών Linclalor. Η διαδικασία κατασκευής που περιλαμβάνει πολλαπλούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο, όπως και οι εγκαταστάσεις έρευνας της Linclalor εξασφαλίζουν υψηλές προδιαγραφές σε όλα της τα προϊόντα.

Μέσα από τις 3 γυναικείες σειρές Linclalor, Bisbigli και Mi.a.mi, όπως και την αντρική σειρά You365, το brand ικανοποιεί τη ζήτηση σε πυζάμα και homewear σε όλο το φάσμα του πελατολογίου.

Οι συλλογές Linclalor ξεχωρίζουν για την κομψότητα των σχεδίων που καλύπτουν τόσο νεαρότερες όσο και μεγαλύτερες ηλικίες:  διακριτικές λεπτομέρειες, μοντέρνα κοψίματα και πρωτότυπες μεταξοτυπίες συνθέτουν μια ολοκληρωμένη συλλογή σε sleepwear και  homewear όπως πυζάμα, νυχτικό, ρόμπα κ.ο.κ. σε ένα μεγάλο εύρος μεγεθολογίου.

Η Bisbigli δίνει έμφαση στη θηλυκή πλευρά του homewear, παρουσιάζοντας συλλογές που εκφράζουν τις διαφορετικές εκδοχές της θηλυκότητας όπως urban στυλ, sexy επιλογές και σχέδια εμπνευσμένα από την κλασσική κομψότητα. Οι δύο σειρές της Bisbigli, Contemporary και Charme, επικεντρώνονται αντίστοιχα στην άνεση και το design, ενώ η σειρά Charme Beachwear προσφέρει πρωτότυπες επιλογές σε ρούχα παραλίας.

Το νέο σήμα Mi.a.mi, με πρώτη συλλογή τον Χειμώνα 2018, στοχεύει στο νεανικό κοινό συνδυάζοντας το fashion design με ανταγωνιστικές τιμές και την κατασκευαστική ποιότητα της Linclalor.

Η αντρική σειρά You365, είναι σχεδιασμένη να προσφέρει άνεση με τη χρήση μαλακών υφασμάτων και μοντέρνων γραμμών  για κάθε υλικία. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις συλλογές επιλέγονται με κριτήριο τόσο την άνεση όσο και τη διάρκειά τους και για αυτό το λόγο το brand επικεντρώνεται σε υλικά όπως βαμβακερό ζέρσει, βισκόζη και σατέν.