Σχετικά με το brand

Η Maison Lejaby συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εκπροσώπους της γαλλικής lingerie μόδας, έχοντας κερδίσει διεθνή αναγνώριση για την μακρά κατασκευαστική παράδοση, την ολοένα εξελισσόμενη τεχνογνωσία και την αίσθηση πολυτέλειας που χαρακτηρίζουν τις συλλογές της.

Η ιστορία του οίκου ξεκίνησε τη δεκαετία του 1930 από το ζεύγος Marcel και Marguerite Blanchard που σε συνεργασία με την αδερφή της Marguerite Gabrielle (Gaby), κατασκεύασαν το σουτιέν «Gaby»,  εμπνευσμένο από τη Μάρλεν Ντίντριχ και το πρότυπο της femme fatale. Η γρήγορη επιτυχία του σουτιέν «Gaby», οδήγησε στην ανάπτυξη του οίκου, δίνοντάς του και το όνομα που έχει μέχρι σήμερα.

Τις επόμενες δεκαετίες η εταιρία ακολουθώντας το ρεύμα του ready-to-wear και των νέων υλικών, έγινε η πρώτη εταιρεία στη Γαλλία με αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης lycra λανσάρωντας το 1965 το σουτιέν Miss Top το οποίο πούλησε 3 εκατομμύρια τεμάχια σηματοδοτώντας τη στροφή του κλάδου στην εποχή των ελαστικών υφασμάτων.

Τη δεκαετία του 1970 υποστήριξε το κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών σχεδιάζοντας το σουτιέν Miss Liberty ενώ 20 χρόνια αργότερα, τη δεκαετία του 1990, συνέδεσε το όνομά της με ακόμα μία καινοτομία λανσάρωντας το πρώτο σουτιέν από μικροφίμπρα.

Τη δεκαετία που διανύουμε, η Maison Lejaby έχει καθιερωθεί στην παγκόσμια lingerie μόδα με παρουσία σε πάνω από 30 χώρες διεθνώς ενώ συνεχίζει να αναπτύσσει τα προϊόντα της λανσάρωντας νέες συλλογές όπως την «Elixir», ειδικά σχεδιασμένη για μεγαλύτερα μεγέθη αλλά και να επεκτείνεται σε νέα, όπως η πρώτη συλλογή μαγιό που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2016.

Οι συλλογές του οίκου Lejaby χαρακτηρίζονται από την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα, την αίσθηση πολυτέλειας και τον αέρα γαλλικού στυλ που φέρνουν σε κάθε συλλογή lingerie και swimwear.

Συγκεκριμένα, κάθε πατρόν σχεδιάζεται από πατρονίστ με εξειδίκευση σε πατρόν εσωρούχων ενώ κάθε σουτιέν αποτελείται από 50 κομμάτια σε 10 διαφορετικά υλικά που συνθέτουν το τελικό προϊόν μέσα από 22 ξεχωριστά στάδια παραγωγής.  Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται και στα υλικά που χρησιμοποιούνται, καθώς όλα προέρχονται αποκλειστικά από Ευρωπαίους κατασκευαστές και περιλαμβάνουν μεταξυ άλλων δαντέλα guipure, περίτεχνα κεντήματα και μεταξωτά υφάσματα.

Ο σχεδιασμός Lejaby ξεχωρίζει για την ισορροπία ανάμεσα στην κλασσική γαλλική κομψότητα και τις μοντέρνες γραμμές όπως και για την ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε συλλογή προσφέρει διαφορετική εμπορική αξία (για παράδειγμα η συλλογή «Iconics» που συγκεντρώνει τα διαχρονικά best-sellers του οίκου) ενώ στο σύνολό τους όλες οι συλλογές συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο lingerie portfolio από καθημερινές προτάσεις για άνεση και στήριξη μέχρι πιο sexy επιλογές, πάντα με τη χαρακτηριστική chic θηλυκότητα της Lejaby.

Ο οίκος Lejaby διατηρεί ένα δημόσιο προφίλ άμεσα συνδεδεμένο με τη γαλλική μόδα με παρουσία σε γνωστά περιοδικά του γαλλικού και διεθνούς τύπου όπως το Madame Figaro, fashion events όπως η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και διάσημες fans όπως η Adriana Karembeu.

Επίσης, διατηρεί ενημερωμένο προφίλ και στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram, twitter και pinterest) όπου προβάλει τακτικά διαφημιστικές καμπάνιες.