Σχετικά με το brand

Η Lidea είναι ένα από τα brands της maryan beachwear.

Η maryan beachwear αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στον κλάδο του μαγιό και beachwear, με διεθνή αναγνωρισιμότητα για την κατασκευαστική ποιότητα και την μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρει μέσα από τα 4 διαφορετικά brands της.

Η ιστορία της ξεκινά το 1946 στη Γερμανία, ως εταιρία κατασκευής ενός ειδικού τύπου κορσέ η εμπορική επιτυχία του οποίου οδήγησε την εταιρία να τον πατεντάρει συνδέοντας γρήγορα το όνομά της με την κατασκευαστική παράδοση.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, η εγκατάλειψη της μόδας του κορσέ έκανε την maryan beachwear να στραφεί στην κατηγορία του μαγιό όπου και εξειδικεύτηκε λανσάροντας τα brands maryan mehlhorn (1982), Lidea (1991), Charmline (1995) και watercult (1996).

Σήμερα, η maryan beachwear διατηρεί ηγετική παρουσία στον κλάδο καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε ποσοστά sell-through στην Ευρώπη και παραγωγή που φτάνει τα 800 χιλιάδες κομμάτια το χρόνο.

Οι συλλογές maryan beachwear είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν ένα ευρύ πελατολόγιο μέσα από τα 4 διαφορετικά brands έχοντας πάντα ως κοινό χαρακτηριστικό την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα, τον ξεχωριστό σχεδιασμό και την άψογη εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται, σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά για κάθε brand και με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, με στόχο να εξασφαλίσουν ανθεκτικότητα και σωστή εφαρμογή (πχ. ειδική κατασκευή lycra).

Ταυτόχρονα, σε όλες οι συλλογές λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας προσφέροντας επιλογές για στήριξη (πχ. ολόσωμα με cups, προφορμαριμένα σουτιέν bikini), κάλυψη (πχ. ειδικός σχεδιασμός για πιο κολακευτική κοιλιά σε ολόσωμα, σλιπ bikini που προσαρμόζονται για κανονική ή ψηλόμεση εφαρμογή) και ανάδειξη των καμπυλών (πχ. σχεδιασμός shapewear).

Κάθε brand προσφέρει ιδιαίτερη αξία σε κάθε συλλογή swimwear και beachwear ενώ και τα 4 στο σύνολό τους καλύπτουν τις ανάγκες σε όλο το φάσμα πελατών.

Συγκεκριμένα, η Lidea, είναι το brand που απευθύνεται στο πελατολόγιο που αναζητά πρωτίστως την άψογη εφαρμογή, λανσάροντας κάθε χρόνο σχέδια διαθέσιμα σε εύρος cup Α-Η, τα οποία χωρίζονται σε διαφορετικά επίπεδα στήριξης Light, Medium και Extra ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σωματότυπου.

Η Charmline είναι το brand που εξειδικεύεται στο shapewear, προσφέροντας σχέδια σε 3 διαφορετικά επίπεδα shaping (light, Medium και Strong) κατασκευασμένα από ειδική lycra για την οποία έχουν βραβευτεί.

Oι συλλογές maryan mehlhorn ξεχωρίζουν αμέσως για τον luxury σχεδιασμό και την ιδιαίτερη ταυτότητά τους που αναδεικνύεται μέσα από αποκλειστικά σχέδια, πρωτότυπα κοψίματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες (πχ. χειροποίητα κεντήματα).

Τέλος, η watercult αποτελεί τo brand που επικεντρώνεται στο fashion design, προσφέροντας πρωτότυπες συλλογές που εμπνέονται από τις τελευταίες τάσεις τις μόδας.

Η δημόσια εικόνα των brands χαρακτηρίζεται από το κύρος που συνοδεύει την maryan beachwear.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς ιστορίας της, τα brands του έχουν διακριθεί πολλές φορές από διάφορους διεθνώς αναγνωρισμένους θεσμούς όπως για παράδειγμα τα Ευρωπαϊκά βραβεία MERYL (1999), τον θεσμό Paris Mode City ως «Καλύτερος Σχεδιαστής της Χρονιάς» (2010), τα βραβεία Lingerie Insight ως «Καλύτερο Swimwear Brand της Χρονιάς» (2011 και 2016) και το βραβείο SOUS για την Καλύτερη shapewear συλλογή της Χρονιάς» που απονεμήθηκε στη Charmline (2012).

Ταυτόχρονα, η maryan beachwear διατηρεί και κοινωνικό προφίλ μέσα από τη στήριξη του Προγράμματος για τα Τροπικά Δάση και συγκεκριμένα την προστασία των τροπικών δασών της Αργεντινής.