Σχετικά με το brand

 To brand από τις ΗΠΑ που έχει εισάγει νέα δεδομένα άνεσης στον κλάδο του γυναικείου εσωρούχου, ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο design και το υλικό που το έχει καθιερώσει στην παγκόσμια αγορά: τη χαρακτηριστική δαντέλα Hanky Panky.

 H Hanky Panky ξεκίνησε την πορεία της στα τέλη της δεκαετίας του 1970, όταν η σχεδιάστρια και συνιδρύτρια του brand Gale Epstein έραψε ένα σετ εσώρουχα για τη φίλη της Lida Orzeck χρησιμοποιώντας μαντήλια από δαντέλα, γεγονός που ενέπνευσε τις δύο γυναίκες να αξιοποιήσουν εμπορικά την συγκεκριμένη ιδέα ιδρύοντας τη Hanky Panky.

 Το 1986 κυκλοφόρησε το προϊόν-σύμβολο του brand, το string 4811 σημειώνοντας γρήγορα μεγάλη εμπορική επιτυχία όπως και το αντίστοιχο χαμηλοκάβαλο 4911 που πλέον αναγνωρίζονται ως διαχρονικά σχέδια.

 Σήμερα, τα προϊόντα Hanky Panky εξάγονται σε περίπου 60 χώρες ενώ η εταιρεία απασχολεί περίπου 150 άτομα προσωπικό στις εγκαταστάσεις της στην Νέα Υόρκη.

 Η ασύγκριτη άνεση και η απαλότητα των υλικών της Hanky Panky, σε συνδυασμό με την άψογη εφαρμογή και την πλούσια χρωματική παλέτα είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το brand μια δυνατή εμπορική επιλογή που καλύπτει το πελατολόγιο κάθε ηλικίας.

 Κάθε προϊόν Hanky Panky κατασκευάζεται από υφάσματα που σχεδιάζονται αποκλειστικά για την εταιρεία στις εγκαταστάσεις της στις ΗΠΑ, μέσα από μια αυστηρά καθορισμένη διαδικασία παραγωγής. Για παράδειγμα, για την κατασκευή κάθε string χρησιμοποιούνται περίπου 30 μέτρα κλωστής σε μια διαδικασία λεπτομερούς ραφής που εξασφαλίζει τη βέλτιστη εφαρμογή.

 Το ύφασμα το οποίο έχει συνδεθεί με το brand, η δαντέλα Hanky Panky, κατασκευάζεται από stretch, απαλό υλικό και αποτελεί παγκόσμια αποκλειστικότητα της εταιρίας, κατοχυρωμένη πλέον με πατέντα.

 Οι συλλογές Hanky Panky περιλαμβάνουν μεγάλη γκάμα προϊόντων, με πιο χαρακτηριστικές τις σειρές εσωρούχων-σλιπ (string, σλιπ και hipster) και σουτιέν που προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων από basics (μαύρο, λευκό, διάφορους τόνους του μπεζ) μέχρι ιδιαίτερα, ζωντανά χρώματα με επιπλέον επιλογές κάθε σεζόν και θεματικές συλλογές όπως η νυφική σειρά Hanky Panky.

 Όσον αφορά στα σλιπ, τόσο το πατρόν όσο και η ελαστική, απαλή δαντέλα Hanky Panky, εγγυώνται τη χαρακτηριστική άνεση και την άψογη εφαρμογή σε όλα τα σχέδια: χαμηλοκάβαλα και ψηλόμεσα string, bikini σλιπ, hipster κ.ο.κ.

 Τα σουτιέν Hanky Panky αποτελούν ιδανική επιλογή για ελαφριά στήριξη και άνεση για όλη την ημέρα, καθώς δεν έχουν κούμπωμα στο πίσω μέρος και φοριούνται από το κεφάλι ενώ διατίθενται σε λεπτή και χοντρή τιράντα.

 Το μεγεθολόγιο της Hanky Panky προσφέρει επιπλέον πλεονέκτημα στις συλλογές του brand, καθώς λόγω της ελαστικότητας του υλικού καλύπτει πολλούς διαφορετικούς σωματότυπους χωρίς να απαιτείται μεγάλο εύρος μεγεθών. Συγκεκριμένα, τα νούμερα στα σλιπ διατίθενται σε one size μέγεθος ενώ στα σουτιέν από μέγεθος xs μέχρι medium.

 H Hanky Panky διατηρεί μια πολύ δημοφιλή δημόσια εικόνα εντός και εκτός ΗΠΑ.

 Καλλιτέχνες παγκόσμια φήμης όπως η Lady Gaga, η Rihanna, η Naomi Watts, η Cameron Diaz, η fashion blogger Olivia Palermo και πολλοί άλλοι έχουν δηλώσει την προτίμησή τους και έχουν φωτογραφηθεί με προϊόντα Hanky Panky συμβάλλοντας στην εδραίωση της ως ένα αναγνωρισμένο fashion brand.

 Επίσης, τα προϊόντα του brand έχουν βραβευτεί από θεσμούς όπως τα βραβεία κοινού The Undies Awards όπου η Hanky Panky διακρίνεται κάθε χρόνο από την ίδρυση του θεσμού το 2007.

 Η εταιρία είναι επίσης γνωστή για τις αυστηρές αρχές που εφαρμόζει για την προστασία της εργασίας και του περιβάλλοντος.

 Συγκεκριμένα, όλη η παραγωγή Hanky Panky πραγματοποιείται στις ΗΠΑ με στόχο την ενίσχυση της τοπικής αγοράς εργασίας και της εξασφάλισης του μέγιστου βαθμού ασφάλειας για τους εργαζόμενους, ενώ εφαρμόζονται και κανόνες για την προστασία του περιβάλλοντος.

 Επιπλέον, η εταιρία ενισχύει πλήθος φιλανθρωπικών οργανισμών όπως το Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού, τον Αμερικάνικο Ερυθρό Σταυρό και το ίδρυμα Make A Wish.