Σχετικά με το brand

 Τα brands Fantasie και Freya έχουν κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στον κλάδο του γυναικείου εσωρούχου και μαγιό χάρη στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία και το εύρος επιλογών που προσφέρουν για το πελατολόγιο των μεγάλων cups.

 Μέλη του αγγλικού ομίλου Eveden με κατασκευαστική παράδοση 80 χρόνων, τα δύο brands δημιουργήθηκαν με επίκεντρο τις ανάγκες των γυναικών με μεγαλύτερο στήθος, λανσάρωντας προϊόντα που καλύπτουν το σύνολο του συγκεκριμένου αγοραστικού κοινού όπως το πρώτο σουτιέν σε cup Μ το 1999.

 Η εμπορική επιτυχία ξεπέρασε γρήγορα τα σύνορα της Αγγλίας οδηγώντας την επέκταση των brands στις αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας.  Το 2012, ο όμιλος Eveden εξαγοράστηκε από τον όμιλο Wacoal ο οποίος εξειδικεύεται σε εσώρουχα και μαγιό για μεγάλες cups.

 Την τελευταία δεκαετία, οι Fantasie και Freya ξεπερνούν τις 30 χώρες διανομής και συνεχίζουν να αναπτύσσουν την τεχνογνωσία τους λανσάρωντας νέα νούμερα όπως 60 σε μέγεθος πλάτης (2009) και Ο σε μέγεθος cup (2010) αλλά και νέα προϊόντα όπως τη συλλογή αθλητικών σουτιέν (2008) και μαγιό (2011).

 Η εξειδικευμένη κατασκευή και το εύρος μεγεθών των Fantasie και Freya, τα καθιστούν την πιο δυνατή εμπορική λύση για τις γυναίκες μεν μεγάλες cups, συνδυάζοντας την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών του συγκεκριμένου πελατολογίου με το ενημερωμένο fashion design.

 Η ξεχωριστή αξία των προϊόντων τους είναι ότι με το φάσμα μεγεθών που προσφέρουν τόσο σε cup όσο και σε περιφέρεια πλάτης, καλύπτουν την συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτριών ανεξάρτητα από τον σωματότυπο, δίνοντας σε κάθε συλλογή εσωρούχων και μαγιό ένα σημαντικό εμπορικό πλεονέκτημα.

 Η άψογη εφαρμογή και η σωστή στήριξη των προϊόντων Fantasie και Freya εξασφαλίζεται μέσα από μια αυστηρή διαδικασία κατασκευής, όπου κάθε νούμερο καθορίζεται μέσα από διαδικασία που διαρκεί έως και 5 μήνες. Κάθε κομμάτι του τελικού προϊόντος (πχ. τιράντες) ελέγχεται διεξοδικά ενώ επιλέγονται ειδικά υλικά για κάθε σχέδιο (πχ. διαφορετικές μπανέλες).

 Ταυτόχρονα με την εφαρμογή, τόσο η Fantasie όσο και η Freya προσφέρουν πληθώρα επιλογών σε τύπους σουτιέν (full cup για κάλυψη και άνεση, προφορμαρισμένα για ανάδειξη του μπούστου κλπ.) αλλά και σε υλικά (ελαφριά υφάσματα ιδανικά για καθημερινή χρήση μέχρι πιο fashion επιλογές όπως γαλλική δαντέλα, floral κεντήματα και λεπτομέρειες από οργάτζα).

 Στην περίπτωση των μαγιό, εφαρμόζονται ειδικές τεχνικές ραφής για την σωστή στήριξη του μπούστου και την ανάδειξη των καμπυλών (για παράδειγμα, κρυφές εσωτερικές ραφές για «μάζεμα» της κοιλιάς σε ολόσωμα μαγιό) ενώ για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται ειδικά υφάσματα που εξασφαλίζουν αντοχή (lycra Xtra Life με διάρκεια ζωής 10 φορές παραπάνω από την ελαστάνη), στεγνώνουν γρήγορα, είναι ανθεκτικά στη θερμότητα και βοηθούν στο να μην χάνεται η φόρμα του μαγιό.

 Η συλλογή της Freya περιλαμβάνει και την σειρά active, με δύο σειρές σπορ σουτιέν (Dynamic και Intense) αλλά και μαγιό, που καλύπτουν αντίστοιχα από την πιο ήπια δραστηριότητα (πχ. γυμναστήριο) μέχρι την εντατική άσκηση, περιορίζοντας τους τραυματισμούς από κινήσεις, τον πόνο και την πίεση στο στήθος.

 Τόσο η Fantasie όσο και η Freya,  προβάλουν μια δημόσια εικόνα στοχευμένη στις γυναίκες με καμπύλες και το πρότυπο του φυσικού γυναικείου σώματος.

 Ταυτόχρονα, προωθούν και ένα ενημερωμένο fashion προφίλ μέσα από θεματικές διαφημιστικές καμπάνιες μέσα από τις οποίες προβάλουν κάθε σεζόν τις συλλογές τους στον διεθνή τύπο και τα κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook, instagram, pinterest και ytube.

 Ιδιαίτερα η Freya έχει βραβευτεί από αναγνωρισμένους θεσμούς του κλάδου όπως το Salon International de la Lingerie όπου αναδείχθηκε Brand της Χρονιάς για το 2010 αλλά και από σημαντικούς fashion θεσμούς όπως τα ετήσια Βραβεία Μόδας του περιοδικού Cosmopolitan όπου βραβεύτηκε το 2015.

 Τέλος, ο όμιλος Wacoal έχει δημιουργήσει την ειδική καμπάνια «Wacoal Pink Ribbon Movement» που στοχεύει στην ενημέρωση για την πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.