Σχετικά με το brand

Η Eberjey δημιουργήθηκε το 1996 από την πεποίθηση ότι τα εσώρουχα αποτελούν «κάτι που φοριέται κοντά στην καρδιά και για αυτό πρέπει να εκφράζει αισθήματα όπως ευτυχία, αγάπη και αυτοπεποίθηση ή και οτιδήποτε ακόμη που κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται πραγματικά όμορφη».

Ιδρύθηκε από δύο συναδέλφους στο χώρο της διαφήμισης, την Ali Mejia και την Mariela Rovitο, με το σκεπτικό να αποτελέσει ένα brand με garments που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και κάνουν τις γυναίκες που τα φορούν να αισθάνονται όμορφα.

23 χρόνια αργότερα, η Eberjey έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα brands στον κλάδο του εσωρούχου και του loungewear, με παρουσία στα πιο premium σημεία πώλησης στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και τον Καναδά.

Το brand απευθύνεται στις γυναίκες που υιοθετούν ένα σύγχρονο lifestyle: φροντίζουν το σώμα τους, γυμνάζονται και ταυτόχρονα ακολουθούν τις τάσεις τις μόδας και θέλουν να παραμένουν ενημερωμένες. Αναζητούν υψηλή ποιότητα και ταυτόχρονα μια «ταυτότητα» πίσω από κάθε garment που αγοράζουν.

Για τον λόγο αυτό, πυρήνας κάθε συλλογής Eberjey είναι η τέλεια εφαρμογή, η έμπνευση από τα τελευταία fashion trends και η χρήση υφασμάτων υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον (πχ. οργανικό βαμβάκι Pima).

H Eberjey αποτελεί την τέλεια προσθήκη για κάθε premium συλλογή intimate apparel: τα lingerie, loungewear και swimwear προϊόντα του brand δίνουν μια σοφιστικέ και πολυτελή αίσθηση ταυτόχρονα με μια ενημερωμένη πρόταση μόδας.

Τέλος, το brand διαθέτει μια ανεπτυγμένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, με τον λογαριασμό του στο Instagram να απαριθμεί 80.000 fans.