Σχετικά με το brand

Mε ιστορία που ξεπερνά τα 40 χρόνια, η Cotonella, ιδιοκτήτρια εταιρία των brands Cotonella και Linea Sprint αποτελεί έναν διεθνώς αναγνωρισμένο κατασκευαστή εσωρούχων, μαγιό και beachwear, έχοντας ως βασική της αξία την άνεση και την υψηλή ποιότητα υλικών.

Ξεκίνησε στην Ιταλία ως μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιούνταν στο χώρο του εσωρούχου από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 και εξελίχθηκε σταδιακά σε μια μεγάλη εταιρία κατασκευής και διανομής.

Τα προϊόντα της εταιρίας κατασκευάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Ευρώπη, συνολικής έκτασης 18.000 τ.μ. και με δυνατότητα ετήσιας παραγωγής που φτάνει τα 12 εκατομμύρια τεμάχια.

Το 2014 η Cotonella S.p.A απέκτησε την Linea Sprint επεκτείνοντας την γκάμα των προϊόντων της σε μαγιό και beachwear.

«Άνεση κάθε στιγμή της ημέρας» είναι η βασική αρχή των συλλογών Cotonella που προσφέρουν ευρεία γκάμα προϊόντων σε εσώρουχα και είδη ρουχισμού υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Από βαμβακερά εσώρουχα για κάθε μέρα μέχρι σετ από δαντέλα και εκλεπτυσμένα τελειώματα, η  Cotonella ικανοποιεί το πελατολόγιο για κάθε περίσταση και σε κάθε ηλικία εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδο ποιότητας μέσα από μελετημένη διαδικασία κατασκευής.

Όσον αφορά στο σχεδιασμό, ειδικά εκπαιδευμένοι πατρονίστ και στυλίστες διαμορφώνουν το διαχρονικά κομψό Ιταλικό στυλ της Cotonella που χαρακτηρίζει κάθε της συλλογή.

Η Linea Sprint ολοκληρώνει το portfolio της Cotonella προσφέροντας συλλογές στην κατηγορία μαγιό και beachwear.

Οι συλλογές του brand ακολουθούν τη φιλοσοφία της Cotonella, δίνοντας έμφαση στην άνεση και την σωστή εφαρμογή.

Τα προϊόντα Linea Sprint βγαίνουν σε μεγέθη σουτιέν (B-C-D) προσφέροντας στήριξη και καλύπτοντας διαφορετικούς σωματότυπους.

Επίσης τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μαγιό όπως ενίσχυση στα σουτιέν, ελαφριά υφάσματα που στεγνώνουν γρήγορα και ειδικές φόδρες σε κάθε σχέδιο μεγιστοποιούν την την αξία αγοράς του προϊόντος.

Με δέσμευση απέναντι στην εξασφάλιση προδιαγραφών ποιότητας και τη συνεχή ανάπτυξη, η Cotonella έχει αποκτήσει σειρά πιστοποιήσεων όπως η OEKO TEX η οποία αφορά στην τήρηση αυστηρών κανόνων προστασίας της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος ενώ ταυτόχρονα εγγυάται την απουσία οποιασδήποτε τοξικής ουσίας στα προιόντα της. Επίσης, η Cotonella έχει πιστοποιηθεί και με το ΙSO 9001 που εξασφαλίζει τις βέλτιστες δυνατές προδιαγραφές ποιότητας.

Επίσης, η εταιρία έχει δείξει ευαισθητοποίηση και απέναντι στο θέμα της παιδικής εργασίας, εξασφαλίζοντας μέσα από αυστηρούς κανόνες τοι ελάχιστο επιτρεπόμενο ηλικιακό όριο για τους εργαζομένους στις εγκαταστάσεις παραγωγής της.