Σχετικά με το brand

Η Controlbody αποτελεί ένα από τα πιο επιφανή ευρωπαϊκά brands στην κατηγορία του shapewear.

Η Norman Group, η Ιταλική εταιρία πίσω από την Controlbody, εξειδικεύεται για πάνω από 15 χρόνια στον κλάδο του εσωρούχου και  συγκεκριμένα στην τεχνολογία χωρίς ραφές, λανσάρωντας νέα, πρωτοποριακά προϊόντα.

Τα προϊόντα της Norman Group κατασκευάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, φτάνοντας σε παραγωγή τα 14 εκατομμύρια τεμάχια το χρόνο ενώ εξάγονται σε πάνω από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Βασική αρχή της Controlbody είναι η υποστήριξη και ανάδειξη του γυναικείου σώματος για αποτέλεσμα που δείχνει τη σιλουέτα ένα νούμερο μικρότερο.

Μέσα από μελετημένη κατασκευή και ειδικά διαμορφωμένες τεχνικές προδιαγραφές σε κάθε σχέδιο, επιτυγχάνεται ένα φυσικό look σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως εσώρουχα (πχ. σουτιέν, σλιπ, ελαστικός κορσές, ειδικά σορτς κ.ο.κ.) και άλλα είδη ρουχισμού.

Το portfolio προϊόντων της Controlbody χωρίζεται σε επιμέρους συλλογές ανάλογα με το βαθμό σύσφιξης και συγκεκριμένα, από τη σειρά Basic για μεσαία σύσφιξη στην Plus για πιο έντονο αποτέλεσμα shaping.

Το πνεύμα των συλλογών Controlbody είναι να απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της καθημερινότητας και για αυτό προσφέρει εξειδικευμένες σειρές όπως για παράδειγμα η Controlbody Young για νεαρότερες ηλικίες και η Controlbody Sport για αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, καλύπτονται και ιδιαίτερες περιστάσεις στη ζωή μιας γυναίκας όπως η περίοδος μετά την εγκυμοσύνη.

Οι συλλογές Controlbody κατασκευάζονται από μικροφίμπρα και βαμβάκι (διατίθεται ειδική σειρά αποκλειστικά κατασκευασμένη από βαμβάκι (Controlbody Cotton).

Η τεχνογνωσία της Controlbody αναδεικνύεται και μέσα από την προσοχή στην λεπτομέρεια και την εφαρμογή εξειδικευμένων διαδικασιών κατασκευής. Για παράδειγμα, το σύστημα Seamplex ελαχιστοποιεί τις ραφές και προσφέρει άνεση μέσα από λεπτά και μαλακά τελειώματα ενώ το σύστημα Stop&Fix εμποδίζει το εσώρουχο να γλιστρά πάνω στο σώμα προσφέροντας άψογη εφαρμογή.

Η Norman Group διαθέτει σειρά πιστοποιήσεων τόσο στον τομέα της κατασκευής όσο και στον τομέα που αφορά την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Συγκεκριμένα, η πιστοποίηση OEKO TEX αφορά στην τήρηση αυστηρών κανόνων προστασίας της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος ενώ ταυτόχρονα εγγυάται την απουσία οποιασδήποτε τοξικής ουσίας στα προϊόντα. Οι πιστοποιήσεις SEDEX και BSCI αφορούν μεταξύ άλλων στην εξασφάλιση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον. Στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, η Norman Group έχει υιοθετήσει επιπλέον πρωτοβουλίες όπως η εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών βαφής υφασμάτων που εξοικονομεί 40% σε κατανάλωση νερού.