Σχετικά με το brand

Η Chantelle αποτελεί το πιο αναγνωρίσιμο και καταξιωμένο brand της γαλλικής lingerie μόδας και ταυτόχρονα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο η οποία έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με το υποδειγματικό know-how, τα πολυτελή υφάσματα και την άψογη εφαρμογή.

Από την ίδρυσή της το 1876, η Chantelle έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ιστορίας του εσωρούχου λανσάροντας πρωτοποριακά για την εποχή προιόντα όπως τον κορσέ Chantelle (1902), την πιο ελαφριά και άνετη εκδοχή του παραδοσιακού κορσέ φτιαγμένο από ελαστικό ύφασμα.

Τα χρόνια που ακολούθησαν η Chantelle εδραίωσε το όνομά της εντός και εκτός γαλλικών συνόρων μέσα από προιόντα που άφησαν εποχή όπως το επί πολλά χρόνια best-seller “Féte” (1970), το σουτιέν από πολυτελή δαντέλα Calais. Ταυτόχρονα, συνέχισε την παράδοση της πρωτοπορίας, λανσάροντας το 1972 το “Défi” το πρώτο σουτιέν που δίνει σχήμα στο στήθος και μερικά χρόνια αργότερα, το “Vertige” ένα από τα πρώτα see-through σουτιέν ειδικά σχεδιασμένο για αόρατη εφαρμογή.

Σήμερα, αποτελώντας πλέον ένα από τα ισχυρότερα ονόματα στον παγκόσμιο χάρτη της lingerie μόδας με 10.000 σημεία πώλησης σε πάνω από 55 χώρες, η εταιρεία συνεχίζει να αξιοποιεί το υποδειγματικό της know-how για να εξελίξει τα προιόντα που έχουν συνδεθεί με την παράδοση Chantelle (όπως η μετάβαση του κορσέ Chantelle στην νέα εποχή του shapewear) αλλά και να αναπτύξει νέα προιόντα και τεχνολογίες που προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και άνεση όπως τα σουτιέν spacer και η τεχνολογία memory form. Το 2012 η Chantelle προχώρησε στην κατηγορία του swimwear, λανσάροντας την πρώτη της συλλογή μαγιό ενώ το 2014 λάνσαρε και την πρώτη σειρά sport.

Η παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προιόντων Chantelle, τα καθιστούν μια από τις δυνατότερες εμπορικές επιλογές σε κάθε συλλογή lingerie και swimwear.

Τα πατρόν Chantelle που σχεδιάζονται αποκλειστικά για το brand από εκπαιδευμένους πατρονίστ με ελάχιστη ειδική εκπαίδευση 5 ετών, καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα γυναικών ανεξάρτητα από τον σωματότυπο και το μέγεθος της cup, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικούς τύπους σουτιέν (t-shirt, push-up, ¾, strapless κλπ.) σε ένα εύρος A μέχρι Ι cup. Ειδικά για τις μεγάλες cups, o συνδυασμός στήριξης και στυλ καθιστά την Chantelle ιδανική επιλογή που ικανοποιεί και το πιο απαιτητικό πελατολόγιο.

Η άψογη εφαρμογή συμπληρώνεται από τη χαρακτηριστική ποιότητα των υλικών που περιλαμβάνει πολυτελείς δαντέλες, κεντητά υφάσματα με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και πρωτοποριακά υλικά που βοηθούν το δέρμα να «αναπνέει».

Πέρα από την αναγνώρισή της ως ένα brand-συνώνυμο της άψογης εφαρμογής και ποιότητας, η Chantelle έχει συνδέσει το όνομά της με τη γαλλική couture και fashion κουλτούρα.

Με διαφημιστικές καμπάνιες όπως η «Chantelle, Paris Dresses the Women of the World» και παρουσία σε events-ορόσημα της γαλλικής πολιτιστικής σκηνής όπως το Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών (καμπάνια Chantelle Lingerie Trunk όπου fitting experts της Chantelle παρείχαν συμβουλές fitting σε διάσημες ηθοποιούς και τους στυλίστες τους), έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο ως τμήμα του made in France στυλ.

Επίσης, μέσα από συνεργασίες με διάσημες προσωπικότητες της γαλλικής και παγκόσμιας μόδας όπως η Stephanie Seymour, διαμορφώνει κάθε σεζόν τις τάσεις της διεθούς lingerie μόδας, καθιστώντας κάθε προιόν της ένα ενημερωμένο fashion garment που απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

Πριν από λίγα χρόνια πέρασε και στην ψηφιακή εποχή διαμορφώνοντας μια ολοκληρωμένη στρατηγική marketing προσαρμοσμένη στα δεδομένα της νέας εποχής, με δυνατή παρουσία στα social media (facebook, instagram, pinterest) και αναγνώριση ως σημείο αναφοράς από διεθνούς φήμης influencers και fashion bloggers όπως η Chiara Ferragni.