Σχετικά με το brand

H Bondi Bather είναι το νεανικό brand της εταιρείας JETS, που προσφέρει μια εξαιρετικά σύγχρονη συλλογή εμπνευσμένη από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Για πάνω από δύο δεκαετίες, η JETS αντιπροσωπεύει ένα από τα πιό δυνατά σήματα premium μαγιό της Αυστραλίας, με παρουσία σε πάνω από 350 πολυκαταστήματα, boutique hotels και holiday resorts σε όλο τον κόσμο.

Οι συλλογές JETS συνδυάζουν το υψηλής αισθητικής design και τα πολυτελή υλικά με την άψογη εφαρμογή, συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη συλλογή μαγιό, resortwear και αξεσουάρ παραλίας.

Κάθε συλλογή σχεδιάζεται από την δημιουργική ομάδα της JETS που εδρεύει στο Σύδνει, ενώ όλα τα δείγμα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις τις εταιρείας μέσα από μια διαδικασία ποιοτικού ελέγχου διάρκειας δέκα μηνών.

Η JETS υποστηρίζει έμπρακτα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, εφαρμόζοντας  διαδικασίες παραγωγής φιλικές προς το περιβάλλον και χρησιμοποιώντας καινοτόμα υφάσματα όπως το RENEW PLUS, που εμπεριέχει το πιστοποιημένο υλικό ECONYL® , υποκατάστατο του νάιλον.