Εταιρικό Προφίλ

H Δ.Πετρόπουλος Α.Ε. αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα στην κατηγορία του ευρύτερου γυναικείου intimate apparel, έχοντας την αποκλειστική διανομή για πάνω από 40 brands, σε ένα δίκτυο λιανικής που ξεπερνά τους 450 πελάτες.

Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων αφορούν στο γυναικείο εσώρουχο και μαγιό, ενώ το portfolio της εταιρείας συμπληρώνουν προϊόντα από την κατηγορία κάλτσα/καλσόν, πυζάμα (sleepwear/homewear), shapewear και activewear.

Η εταιρία με την μορφή Α.Ε. όπως λειτουργεί σήμερα, ιδρύθηκε το 1986 από τον Δημήτρη Πετρόπουλο ως αποτέλεσμα συγχώνευσης προηγούμενων εταιριών που ανήκαν στον ίδιο και δραστηριοποιούνταν επίσης στον κλάδο του χονδρικού εμπορίου γυναικείων εσωρούχων ήδη από το 1977.

Από την ίδρυση της, όραμα της Δ.Πετρόπουλος είναι να θέτει υψηλές προδιαγραφές ποιότητας στην ελληνική αγορά του intimate apparel και προς αυτό το σκοπό λειτουργεί στη βάση συμφωνιών αποκλειστικής συνεργασίας για την Ελλάδα με μια σειρά αναγνωρισμένων και αξιόπιστων κατασκευαστών από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο (ΗΠΑ, Καναδάς).

Η εταιρία μας καλύπτει τη ζήτηση σε όλη την Ελλάδα, μέσα από ένα αποτελεσματικό δίκτυο πωλήσεων που αποτελείται από δύο ομάδες πωλητών. Συγκεκριμένα:

  • Αττική (3 πωλητές)
  • Βόρεια Ελλάδα (2 πωλητές)
  • Πελοπόννησος, Ήπειρος, Επτάνησα και Κρήτη (2 πωλητές)
  • Στερεά Ελλάδα (2 πωλητές)
  • Νησιά του Αιγαίου (1 πωλητής)

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μακροπρόθεσμων συνεργασιών με κάθε πελάτη ξεχωριστά, στη βάση των ιδιαίτερων αναγκών της επιχείρησης και του πελατολογίου του.

Βασικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας είναι ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εύρος προϊόντων στην κατηγορία του intimate apparel, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σε εμπόρευμα για κάθε κατάστημα λιανικής του συγκεκριμένου κλάδου.

Στις αρχές του 2012 και εν μέσω της οικονομικής κρίσης, η Δ.Πετρόπουλος αποφάσισε να εισέλθει και στον κλάδο της λιανικής πώλησης, ανοίγοντας επιμέρους μπουτίκ σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα. Η πρώτη μπουτίκ Μa Cherie άνοιξε το 2013 στο Κολωνάκι και η δεύτερη το καλοκαίρι του 2016 στην Κηφισιά. Στόχο της εταιρίας αποτελεί η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων Ma Cherie μέσα στο επόμενο διάστημα.

Το δίκτυο λιανικής της Δ.Πετρόπουλος Α.Ε. συμπληρώνεται από corners και shops in shops στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της Ελλάδας (δείτε περισσότερα στη σελίδα Δίκτυο Λιανικής).

Η εταιρία απασχολεί συνολικά 38 άτομα (εκ των οποίων 18 στο δίκτυο λιανικής).

Στην έδρα της εταιρείας στη Λυκόβρυση Αττικής, στεγάζονται τα ιδιόκτητα γραφεία της εταιρείας, δύο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι δειγματισμού (showrooms) και μια σύγχρονη αποθήκη έκτασης 1.700 τ.μ. Για τους πελάτες εκτός Αθηνών, διατηρούμε δύο ακόμα showrooms, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
0
Πελάτες
0
Χρόνια παρουσίας
0
Brands
0
Σημεία Λιανικής

5 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ BRANDS

Το δίκτυο εκπροσώπων μας καλύπτει όλη την Ελλάδα

Είπαν για εμάς

Εδώ και 30 χρόνια, η Chantelle κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά χάρη στη τεχνογνωσία και την προσήλωση της Δ.Πετρόπουλος Α.Ε. Και οι 2 εταιρίες αποτελούν οικογενειακές επιχειρήσεις, γεγονός που εγγυάται σταθερότητα και τη δέσμευση σε ένα μακρόπνοο όραμα για το μέλλον. Και οι 2 εταιρίες εργάζονται διαρκώς με στόχο να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες και τους καταναλωτές τους. Oι 3 μπουτίκ Ma Cherie όπως και το παρόν website αποτελούν απόδειξη αυτής της δέσμευσης.

Alain de Rodellec, VP Sales, Chantelle Group

Εδώ και μια δεκαετία με την εξαιρετική καθοδήγηση της Δ.Πετρόπουλος Α.Ε., η Hanky Panky έχει εξελιχθεί σε ένα από τα top premium intimate brands στην Ελλάδα. Η Δ.Πετρόπουλος Α.Ε. έχει διατηρήσει στο ακέραιο την ταυτότητα του brand μας επιδεικνύοντας αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό. Η συνεργασία με τη Δ.Πετρόπουλος Α.Ε. είναι για εμάς ευχαρίστηση!

Lida Orzeck , CEO, Hanky Panky

Εταιρία με φιλόδοξους στόχους και στελεχωμένη από επαγγελματίες του χώρου, στη Maison Lejaby εμπιστευόμαστε τη Δ.Πετρόπουλος Α.Ε. ως τον καλύτερο διανομέα του brand μας στην ελληνική αγορά. Θεωρούμε επίσης πλεονέκτημα τη τεχνογνωσία και τη δυναμική παρουσία της εταιρίας  στον τομέα του λιανικού εμπορίου.  Η συνεργασία μας έχει ως στόχο να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους Έλληνες πελάτες και καταναλωτές.

Brigitte Chauchon, International Business Manager, Maison Lejaby

Όλοι εμείς στη Lisca είμαστε περήφανοι που αποτελούμε συνεργάτη της Δ.Πετρόπουλος Α.Ε. Δουλεύουμε και εξελισσόμαστε μαζί εδώ και 7 χρόνια, μέσα σε μια δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο για την Ελλάδα. Πλέον, αναγνωρίζουμε τη Δ.Πετρόπουλος Α.Ε. ως κάτι παραπάνω από έναν συνεργάτη: για εμάς είναι πλέον ένα τμήμα της ομάδας της Lisca και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε αυτήν τη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας στα χρόνια που έρχονται.

Meri Kelemina , Consultant of Commercial Manager, Lisca Group

Η Δ.Πετρόπουλος Α.Ε. συνδυάζει επαγγελματισμό και τεχνογνωσία. Αισθανόμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρία που τη διακρίνει ένα τέτοιο επίπεδο επαγγελματισμού όπως και μια δυναμική και σταθερή προσέγγιση με βλέμμα προς το μέλλον.

Elena Maranta, Commercial Manager, Noidinotte

Συνεργαστείτε με μας

Κλείστε σήμερα ραντεβού με έναν πωλητή ή μάθετε περισσότερα για την εταιρία μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ